Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Home > Locaties > Pachtakker Pachtakker

Pachtakker

Korein Creche
Korein KidZ Club
Korein Campus
Korein Kinderplein aan de Pachtakker
Welkom bij Korein Kinderplein Pachtakker!
Uw kind krijgt bij ons alle begeleiding die het nodig heeft. In een leuke, uitdagende en veilige omgeving. Ons Kinderplein bestaat sinds 4 februari 1991. Het is een ruim kindercentrum met 9 groepen. In de grote speelhal is volop ruimte om te rennen en te fietsen. Zeker bij slechte weersomstandigheden is de hal een heerlijke plek om je eens lekker uit te leven. Ook buiten hebben we verschillende speelplaatsen om te spelen.
 
Hoewel we niet op dezelfde locatie zitten, vormen we een Spilcentrum met basisschool Cornelis Jetses. Daarnaast bezoeken kinderen van o.a. basisschool de Bijenkorf, de Handreiking, de Tweelingen, de Louis Beulens en de Rungraaf onze Buitenschoolse opvang. Bij verschillende scholen kunnen we gebruik maken van de gymzaal voor bijzondere activiteiten. Vanuit een samenwerking met MijnMuziekles, een organisatie in Eindhoven, bieden we de mogelijkheid voor lessen in gitaar, piano, keyboard en blokfluit. Wilt u zien wat er bij ons te beleven valt? Loop gerust even binnen!
 
Wij spelen in op de verschillende ontwikkelingsfasen van uw kind. Om dat goed te kunnen doen, werken we met de volgende groepen:
Teigetje, een babygroep met kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 24 maanden.
Winnie, een babygroep met kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 24 maanden.
Kanga, een verticale groep, met kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 48 maanden.
Iejoor, een peutergroep met kinderen in de leeftijd van 24 tot en met 48 maanden.
Konijn, een peutergroep met kinderen in de leeftijd van 24 tot en met 48 maanden.
Tarzan, een BSO Kidzclub met kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 7 jaar.
Knabbel en Babbel, een BSO Kidzclub met kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 7 jaar.
Campus 1, een BSO groep, met kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar.
Campus 2, een BSO groep, met kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar.

Op woensdagmorgen van 9.00 tot 10.30 uur is er speelinloop op ons Kinderplein. De speelinloop is een ontmoetingsplek voor ouders met kinderen van 1,5 tot 2 jaar en 3 maanden die (nog) geen gebruik maken van peuterwerk of kinderopvang. Tijdens de speelinloop komt uw kind 1,5 uur spelen met uitdagend spelmateriaal en andere kinderen. Terwijl uw kind speelt, krijgt u informatie over kinderen, spelen en opvoeden en kunt u met andere ouders hierover praten.
 
We organiseren activiteiten die passen bij de leeftijd van uw kind. Daarnaast bieden wij voor kinderen vanaf 5 jaar een zwemlesservice, zodat zij samen met vriendjes en vriendinnetjes van het Kinderplein tijdens de opvanguren kunnen leren zwemmen. Bij Korein Kinderplein is altijd wel iets te doen!
Pachtakker
Pachtakker 2
5625 WC EINDHOVEN
tel: (040) 241 44 71
Pachtakker@ koreinkinderplein.nl
Cindy van Otten
Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.Ook kunt u een e-mail sturen aan de oudercommissie