uw kind aanmelden

adresgegevens

Aldendriel 38a
5653 PK Eindhoven
Tel. peutergroep
(06) 13 03 38 86
Tel. bso
(06) 12 03 96 74
LRKP peuters
231514645
LRKP bso
358987684

openingstijden

maandag 08.30 - 18.30 uur
dinsdag 08.30 - 18.30 uur
woensdag 08.30 - 18.30 uur
donderdag 08.30 - 18.30 uur
vrijdag 08.30 - 18.30 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Korein Kinderplein
Aldendriel

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Aldendriel in Eindhoven. Wij bieden peuterwerk en buitenschoolse opvang (bso). Op ons Korein Kinderplein is altijd wel iets te beleven.

Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

Peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang

Wij werken nauw samen met basisschool De Springplank en SALTO-school de Hobbitstee. Samen zorgen we dat uw kind op een fijne manier kan opgroeien. Bijzonder aan ons kinderplein is dat de Peuterspeelzaal gevestigd is op de speelplaats van de beide scholen, dit biedt een vertrouwde omgeving wanneer het kind naar de basisschool gaat. Onze buitenschoolse opvang is gevestigd in school, zodat uw kind niet elders opgevangen hoeft te worden en de omgeving zo vertrouwd mogelijk blijft.

Tussenschoolse opvang

Twaalf uur. De schoolbel gaat. Tijd voor de lunchpauze! Gezellig overblijven op de basisschool. Bijkomen van de ochtend, buiten lekker de benen strekken en nieuwe energie opdoen voor de middag.

Bij ons zijn kinderen in goede, vertrouwde handen. Ook tijdens de lunchpauze. De kinderen eten onder begeleiding van voor hen bekende pedagogisch medewerkers rustig een boterham, spelen en ontspannen. Na een ochtend vol concentratie halen ze lekker een frisse neus. Voor de basisschool regelen we alle aspecten van de tussenschoolse opvang.

Bekijk meer informatie over tso of meld uw kind(eren) direct aan via Mijn Ouderportaal.

Rondleiding bij onze kinderopvang

Benieuwd naar het peuterwerk of onze bso? Loop gerust een keer binnen of vraag direct een rondleiding aan.

Karine Weterings

Karine Weterings
Gebiedsmanager

voordelen voor ouder en kind

  • Doorgaande lijn met school
  • Vertrouwde omgeving
  • Kindontwikkeling staat voorop

volg ons op facebook

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

inspectierapporten