uw kind aanmelden

adresgegevens

Asterstraat 37
5721 EE Asten
Telefoonnummer
(0493) 68 83 70
LRK dagopvang
270389738
LRK bso
860438223

openingstijden

maandag 07.30 - 18.30 uur
dinsdag 07.30 - 18.30 uur
woensdag 07.30 - 18.30 uur
donderdag 07.30 - 18.30 uur
vrijdag 07.30 - 18.30 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Korein Kinderplein
Het Talent / Asterstraat

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Asterstraat in Asten. Op ons Korein Kinderplein is altijd wel iets te beleven. Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

Uw kind krijgt bij ons alle begeleiding die het nodig heeft. In een leuke, uitdagende en veilige omgeving. Ons Kinderplein is een kleinschalig dagverblijf gevestigd in Kindcentrum Het Talent gelegen in de Bloemenwijk te Asten. De kinderen van onze buitenschoolse opvang kunnen gebruik maken van het grote schoolplein. Voor de kinderen van de dagopvang hebben wij een eigen tuin waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Onze samenwerkingspartners zijn basisschool Het Talent, peuterspeelzaal Pinkeltje en Sportstuif.

Wilt u zien wat er bij ons te beleven valt? Loop gerust even binnen of vraag direct een rondleiding aan.

video

Edith Hoeks

Edith Hoeks
Gebiedsmanager

voordelen voor ouder en kind

  • Kindontwikkeling en welbevinden staan voorop
  • Beschikking over een eigen grote tuin
  • Dagopvang en bso

volg ons op facebook

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

inspectierapporten

Pedagogisch beleid

Wilt u meer weten over het Pedagogisch Beleid? Het algemeen Pedagogisch Beleid van Korein Kinderplein vindt u onder de kop Pedagogisch beleid. Het Pedagogisch Beleid met vestigingsspecifieke informatie en het Pedagogisch Vestigingsjaarplan zijn in print inzichtelijk op het Kinderplein.