uw kind aanmelden

adresgegevens

Avennelaan 17
5711 BB Someren
Telefoon
(0493) 492001
LRK dagopvang
254570197
LRK vso
247690004

openingstijden

maandag 7.30 - 12.00 uur
dinsdag 7.30 - 12.00 uur
woensdag Gesloten
donderdag 7.30 - 12.00 uur
vrijdag Gesloten
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

in deze vestiging

algemeen - rondleiding

rondleiding aanvragen

Korein Kinderplein
Avennelaan

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Avennelaan in Someren. Op ons Korein Kinderplein is altijd wel iets te beleven. Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

In een leuke, uitdagende en veilige omgeving is ons Kinderplein gevestigd in basisschool de Diamant en geopend gedurende de 40 schoolweken. We bieden peuterwerk voor kinderen vanaf 2 jaar (met of zonder VVE-indicatie) en voorschoolse opvang van 7.30 - 8.30 uur voor basisschoolkinderen van de Diamant. Op het Kinderplein geven we extra aandacht aan Voor-en Vroegschoolse Educatie (VVE). Dat doen we in samenwerking met school, zodat we op deze manier een doorlopende leerlijn aan kunnen bieden die aansluit op het basisonderwijs.

Wilt u zien wat er bij ons te beleven valt? Loop gerust even binnen of vraag direct een rondleiding aan.

Edith Hoeks

Edith Hoeks
Gebiedsmanager

voordelen voor ouder en kind

  • Peuterwerk en vso in basisschool de Diamant
  • Aandacht voor basisveiligheid en eigenheid van elk kind en ouder
  • Een klein en vast team
  • Kindontwikkeling en welbevinden staan voorop
  • We bieden met aandacht voor elk kind Voor- en Vroegschoolse Educatie aan

volg ons op facebook

Deze vestiging heeft nog geen oudercommissie. Wilt u plaatsnemen in de oudercommissie van dit Kinderplein? Neem dan contact op met de vestigingsmanager van het Kinderplein.

inspectierapporten

Pedagogisch beleid

Wilt u meer weten over het Pedagogisch Beleid? Het algemeen Pedagogisch Beleid van Korein Kinderplein vindt u onder de kop Pedagogisch beleid. Het Pedagogisch Beleid met vestigingsspecifieke informatie en het Pedagogisch Vestigingsjaarplan zijn in print inzichtelijk op het Kinderplein.