uw kind aanmelden

adresgegevens

Baarle Hertoglaan 3
5628 PM Eindhoven
telephone
Telefoonnummer
(040) 241 14 03
LRK dagopvang
212229801
LRK bso
208057341

openingstijden

maandag 07.30 - 18.30 uur
dinsdag 07.30 - 18.30 uur
woensdag 07.30 - 18.30 uur
donderdag 07.30 - 18.30 uur
vrijdag 07.30 - 18.30 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Korein Kinderplein
Baarle Hertoglaan

Graag heet ik u en uw kind(eren) van harte welkom bij kinderopvang Korein Kinderplein Baarle Hertoglaan in Eindhoven. Wij bieden dagopvang, peuterwerk en buitenschoolse opvang (bso). Bij ons is altijd wel iets te beleven.

Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

Kinderopvang voor alle leeftijden

We hebben een leuke locatie met 3 dagopvanggroepen en 2,5 bso-groep. De vroegere peuterspeelzaal is geïntegreerd binnen de 2 peutergroepen. Wij spelen in op de leeftijd en ontwikkeling van uw kind: van 0 tot 13 jaar. Binnen ons plein hebben we ook een baby-/dreumesgroep.

Kindontwikkeling staat voorop

We werken samen met Basisschool De Tempel. En we geven extra aandacht aan ieder kind volgens de visie van Maria Montessori: Help mij het zelf te doen. Dat doen we omdat we op die manier een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van ieder kind, kindontwikkeling staat voorop. Op ons Kinderplein is altijd iets te beleven en dragen we zorg voor een veilige en uitdagende omgeving. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid.

Een kijkje nemen op ons Kinderplein

Benieuwd naar de sfeer op ons Kinderplein? De locatie zal u verrassen; het is dus zeker de moeite waard om een keer een kijkje te komen nemen of vraag direct een rondleiding aan.

video

Dianne Splinter

Dianne Splinter
Gebiedsmanager

voordelen voor ouder en kind

  • Speelinloop op dinsdagochtend
  • Peuterdans voor alle kinderen
  • Zwemlessen
  • Dicht bij het Henri Dunantpark en speelpark de Splinter
  • Alles op kindhoogte vanuit de Montessori-visie

volg ons op facebook

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

inspectierapporten