uw kind aanmelden

adresgegevens

Beneden Beekloop 92
5662 HL Geldrop
Telnr dagopvang
(06) 25 77 82 73
Telnr BSO
(06) 22 97 14 60
LRKP-nummer:
LRK dagopvang
486322415
LRK bso
170060901

openingstijden

maandag 07.30 - 18.30 uur
dinsdag 07.30 - 18.30 uur
woensdag 07.30 - 18.30 uur
donderdag 07.30 - 18.30 uur
vrijdag 07.30 - 18.30 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Korein Kinderplein
Beneden Beekloop 92

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Beneden Beekloop in Geldrop. Op ons Korein Kinderplein is altijd wel iets te beleven. Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

Uw kind krijgt bij ons alle begeleiding die het nodig heeft. In een leuke, uitdagende en veilige omgeving. Ons Kinderplein ligt in de wijk achter de Eindhovenseweg. Wij hebben een samenwerking met de Beneden Beekloop school, waar we op het schoolplein gevestigd zijn en de Dommeldalschool.

Wij spelen in op de verschillende ontwikkelingsfasen van uw kind. Om dat goed te kunnen doen, werken we met een dagopvanggroep voor kinderen van 0 tot 4 jaar en een BSO-groep voor kinderen van 4 tot 9 jaar. We organiseren activiteiten die passen bij de leeftijd van uw kind. Voor de kinderen vanaf 10 jaar hebben we een speciale TeenZ locatie bij Kindcentrum de Vlinder. Wij begeleiden daar kinderen in het verder ontwikkelen en stimuleren van hun zelfstandigheid en hun zelfredzaamheid. Kinderen kunnen onder begeleiding hun huiswerk maken, zelf activiteiten bedenken en organiseren of lekker “chillen” op de bank.

Wilt u zien wat er bij onze kinderopvang te beleven valt? Loop gerust even binnen of vraag direct een rondleiding aan.

video

Jovita van Hoften

Jovita van Hoften
Gebiedsmanager

voordelen voor ouder en kind

  • Kindontwikkeling en welbevinden staat voorop
  • Een ervaren team dat kwaliteit bieden belangrijk vindt
  • Veel aandacht voor basisveiligheid en eigenheid van elk kind en ouder
  • Teenz locatie

neem een kijkje

volg ons op facebook

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

inspectierapporten