uw kind aanmelden

adresgegevens

Bennekelstraat 135
5654 DD Eindhoven
Telefoonnummer
(040) 257 29 71
LRK dagopvang
708727554

openingstijden

maandag 07.30 - 18.30 uur
dinsdag 07.30 - 18.30 uur
woensdag 07.30 - 18.30 uur
donderdag 07.30 - 18.30 uur
vrijdag 07.30 - 18.30 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Korein Kinderplein
Bennekelstraat

Bij kinderopvang Korein Kinderplein Bennekelstraat in Eindhoven bieden wij dagopvang en peuterwerk. Graag heten wij u en uw kind(eren) van harte welkom!

Op ons Korein Kinderplein is altijd wel iets te beleven. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

Spil-centrum de Bennekel

Uw kind krijgt bij ons de aandacht en zorg die het nodig heeft. In een leuke, uitdagende en veilige omgeving. Het Kinderplein is gevestigd in het Spil-centrum de Bennekel. Het Spil-centrum bestaat uit Basisschool de Kameleon (https://www.spilcentrumdebennekel.nl) en Korein Kinderplein, we bieden dagopvang en PeuterPlaza. We zijn trots op onze groepen met een kleurrijke, sfeervolle en warme uitstraling. We maken gebruik van diverse speelgelegenheden binnen als buiten het Spil-centrum. Bijvoorbeeld de gymzaal en het voetbalveld. Ook zijn we trots op onze kleurrijke, lieve kinderen en ouders.

Gratis Speelinloop

Op ons kinderplein hebben we op woensdag ook een speelinloop groep van 09.00-10.30 uur. Op deze groep kunnen kinderen vanaf 0 jaar samen met hun ouders spelen en leren met andere kinderen uit de wijk. De groep wordt begeleid door een pedagogisch medewerker van Korein. Op deze groep is er extra aandacht voor de taalontwikkeling en dit wordt aangeboden tot ze naar een peutergroep gaan. Deelname aan de speelinloop groep is gratis!

Een rondleiding bij onze kinderopvang?

Loop gerust even binnen of vraag direct een rondleiding aan.

video

Iris van Hoof

Iris van Hoof
Gebiedsmanager

voordelen voor ouder en kind

  • Kindontwikkeling en welbevinden staan voorop
  • Een ervaren team dat kwaliteit bieden belangrijk vindt
  • Veel aandacht voor basisveiligheid en eigenheid van elk kind en elke ouder

volg ons op facebook

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

inspectierapporten