uw kind aanmelden

adresgegevens

Blaarthemseweg 24
5502 JV Veldhoven
Tel. dagopvang
06 10 70 64 52
Tel. bso
06 11 58 33 92
LRK dagopvang
185110058
LRK bso
191107943

openingstijden

maandag 07.30 - 18.30 uur
dinsdag 07.30 - 18.30 uur
woensdag 07.30 - 18.30 uur
donderdag 07.30 - 18.30 uur
vrijdag 07.30 - 18.30 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Korein Kinderplein
Blaarthemseweg

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Blaarthemseweg in Veldhoven.
Op ons Korein Kinderplein is altijd wel iets te beleven. Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, actief, betrokken en goed opgeleid en heeft oog en aandacht voor ieder kind. Wij leveren een bijdrage aan de ontwikkeling van uw kind, op zijn eigen tempo.

In de brede basisschool Zeelsterhof is er plek voor uw jonge kind van 0 tot 4 jaar in de dagopvang en voor uw peuter bij het peuterwerk (voorheen peuterspeelzaal). Schoolkinderen van BS Zeelsterhof en de Meerhoef zijn welkom in een van de BSO-groepen voor en na school, in vakanties en tijdens studiedagen. De kinderen van de Meerhoef worden door de medewerkers van Korein Kinderplein gebracht naar en opgehaald bij school.

We zorgen ervoor dat uw kind op een fijne manier kan opgroeien en werken samen met de leerkrachten om ervoor te zorgen dat een peuter een goede overgang kan maken naar school. Bijvoorbeeld door de thema’s van school aan te laten sluiten bij de opvang. Daarmee leveren we met elkaar een bijdrage aan een goede ontwikkeling van uw kind.

Tussenschoolse opvang

Twaalf uur. De schoolbel gaat. Tijd voor de lunchpauze! Gezellig overblijven op de basisschool. Bijkomen van de ochtend, buiten lekker de benen strekken en nieuwe energie opdoen voor de middag.

Bij ons zijn kinderen in goede, vertrouwde handen. Ook tijdens de lunchpauze. De kinderen eten onder begeleiding van voor hen bekende pedagogisch medewerkers en/ of leerkrachten rustig een boterham, spelen en ontspannen. Na een ochtend vol concentratie halen ze lekker een frisse neus. Voor de basisschool regelen we alle aspecten van de tussenschoolse opvang.

Bekijk meer informatie over tso of meld uw kind(eren) direct aan via Mijn Ouderportaal.

Kom een kijkje nemen!

Wilt u zien wat er bij ons te beleven valt? Benieuwd naar onze werkwijze? Loop gerust even binnen of vraag direct een rondleiding aan.

video

Ellen Everstijn

Ellen Everstijn
Gebiedsmanager

voordelen voor ouder en kind

  • Dagopvang, peuterwerk en buitenschoolse opvang
  • Een vertrouwde omgeving
  • VVE-programma Startblokken
  • Kindontwikkeling staat voorop
  • Samenwerking met basisscholen Zeelsterhof en Meerhoef

volg ons op facebook