uw kind aanmelden

adresgegevens

Burgemeester Notermansstraat 27
5683 MA Best
Telefoonnummer
(0499) 33 04 20
LRK dagopvang
656642208
LRK bso
178909853

openingstijden

maandag 07.30 - 18.30 uur
dinsdag 07.30 - 18.30 uur
woensdag 07.30 - 18.30 uur
donderdag 07.30 - 18.30 uur
vrijdag 07.30 - 18.30 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Korein Kinderplein
Kindcentrum de Zevensprong

Op zoek naar dagopvang, peuterwerk of buitenschoolse opvang in Best? Wij heten u en uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang in Kindcentrum de Zevensprong. In dit kindcentrum is altijd wel iets te beleven. Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, ondernemend, betrokken en goed opgeleid. Met oog voor ieder kind, persoonlijke aandacht en een ontwikkelingsrijke omgeving leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling. De eigenheid van ieder kind mag bij ons tot bloei komen.

Wij bieden kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar in een babygroep (0 tot 2 jaar) en peutergroep (2 tot 4 jaar). Peuters kunnen ook gebruikmaken van ons peuterwerk, waar ze in schoolweken 2 ochtenden van 2,5 uur samen met ander peuters ontdekken en spelen aan de hand van themagerichte activiteiten.

Voor schoolgaande kinderen bieden we buitenschoolse opvang (bso) met een voorschools en naschools aanbod op de locatie aan de Burgemeester Notermansstraat.

ONTWIKKELING STIMULEREN

In Kindcentrum de Zevensprong wordt nauw samengewerkt tussen onderwijs en kinderopvang. Het gehele team zorgt ervoor dat uw kind op een fijne manier kan opgroeien. In de kinderopvang hebben de activiteiten een speels karakter gericht op Onderzoeken, Ontwerpen, Ondernemen en Ontmoeten. En doordat 3-jarigen alvast kennismaken met kleuteractiviteiten, gaat de overgang van peuter naar kleuter stapsgewijs.

RONDLEIDING BIJ ONZE KINDEROPVANG

Meer weten over de kinderopvang in Kindcentrum de Zevensprong? Benieuwd naar de sfeer bij onze dagopvang, het peuterwerk of onze buitenschoolse opvang? Loop gerust een keer binnen of vraag direct een rondleiding aan.

video

Lynn Adelmeijer

Lynn Adelmeijer
Teamleider

voordelen voor ouder en kind

  • Iedere dag kinderopvang van 7.30 tot 18.30 uur voor kinderen van 0 tot 13 jaar
  • Nauwe samenwerking tussen onderwijs en kinderopvang
  • Betrokken team
  • Veel buitenspeelruimte door aangrenzend park

volg ons op facebook

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

inspectierapporten