uw kind aanmelden

adresgegevens

Cassandraplein 3
5631 BA Eindhoven
telephone
Campus
06 25 77 82 83
Kidzclub
06 25 77 82 85
LRK-nummer
335771476

openingstijden

maandag 14.30 - 18.30 uur
dinsdag 14.30 - 18.30 uur
woensdag 12.30 - 18.30 uur
donderdag 14.30 - 18.30 uur
vrijdag 14.30 - 18.30 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Korein Kinderplein
Cassandraplein

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Cassandraplein in Eindhoven. Op ons Korein Kinderplein is altijd wel iets te beleven. Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

Uw kind krijgt bij ons alle begeleiding die het nodig heeft. Dit in een leuke, uitdagende en veilige omgeving. Korein Kinderplein Cassandraplein huisvest 5 groepen voor buitenschoolse opvang. De ruimten in het kinderplein zijn thematisch ingericht middels de volgende items: natuur, techniek, theater, kinderhoek van 4-8 jaar en KluppluZ, voor kinderen die behoefte hebben aan extra begeleiding/structuur. Kinderen kunnen veelal zelf kiezen in welke ruimte zij aan de slag willen.

Verder organiseren we activiteiten passend bij de leeftijd van uw kind. Daarnaast bieden wij een warme-maaltijdservice en zwemlesservice voor kinderen.

Benieuwd naar onze werkwijze? Loop gerust even binnen of vraag direct een rondleiding aan. Heeft u vragen? Teamleider Minke Westerveld beantwoordt deze graag.

video

Ireen Donders
Gebiedsmanager

voordelen voor ouder en kind

  • Kindontwikkeling en welbevinden staat voorop
  • Een ervaren team dat kwaliteit bieden belangrijk vindt
  • Veel aandacht voor basisveiligheid en eigenheid van elk kind en ouder

volg ons op facebook

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

inspectierapporten

Emailadres

muzenlaancassandraplein@gmail.com