uw kind aanmelden

adresgegevens

De Messenmaker 2
5506 CG Veldhoven
Tel.Buiten schoolse opvang nr. 2
06 13891055
Tel. Dagopvang nr. 8
(040) 2556987
Tel. Peuterwerk nr. 10
06-12545884
LRK bso nr. 2
105279122
LRK nr. 8
717762208
LRK nr. 10
740270205

openingstijden

maandag 07.30 - 18.30 uur
dinsdag 07.30 - 18.30 uur
woensdag 07.30 - 18.30 uur
donderdag 07.30 - 18.30 uur
vrijdag 07.30 - 18.30 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Korein Kinderplein
De Messenmaker

For English version, click here.

Namens ons team heet ik u en uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan De Messenmaker in Veldhoven. Op onze vestiging Korein Kinderplein De Messenmaker is altijd wel iets te beleven. Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

De Messenmaker heeft een prachtige ruim opgezette dagopvang en een uitdagende BSO, omgeven door een grote tuin waardoor kinderen alle ruimte hebben om te bewegen, ontdekken en ontwikkelen. Wij werken samen met basisschool De Brembocht, in de school is onze peuterspeelzaal Het Bremnestje gevestigd. Het Kinderplein is gelegen in de wijk ’t Look, op loopafstand van de kinderboerderij, speeltuin en bossen. Wij spelen in op de leeftijd en ontwikkeling van uw kind: van 0 tot 12 jaar. Van oorsprong werkte de locatie samen met ASML en zo ontstond het internationale karakter van deze dagopvanggroepen. Met al meer dan 10 jaar ervaring met het werken met kinderen uit allerlei culturen en speciale aandacht voor de Nederlandse taal, leveren wij een goede bijdrage aan de ontwikkeling van alle kinderen.

Ontmoeten, Ontdekken, Ontwikkelen en Ontplooien; daar staan wij voor.

Op ons Kinderplein werkt een enthousiast ervaren team. We vinden het belangrijk dat ieder kind een leuke tijd heeft op ons Kinderplein en dat er een prettige, eerlijke en open communicatie heerst binnen een fijne sfeer!

Wilt u zien wat er bij ons te beleven valt of bent u benieuwd naar onze werkwijze? Loop gerust even of vraag direct een rondleiding aan.

Ook hebben wij een Speelinloop voor kinderen tot 4 jaar met hun ouders, om de week op woensdag in oneven weken van 9.30-11.00. Klik hier voor meer informatie.

video

Bianca van Leeuwen

Bianca van Leeuwen
Gebiedsmanager

voordelen voor ouder en kind

  • Dagopvang, peuterwerk en BSO
  • VVE programma Startblokken
  • Kindontwikkeling en kinderparticipatie staat voorop
  • Grote tuin en hal om optimaal te kunnen bewegen
  • Kinderboerderij, speeltuin en bos op loopafstand

neem een kijkje

volg ons op facebook

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

inspectierapporten

Emailadres

ocdemessenmaker@hotmail.com

Pedagogisch beleid

Wilt u meer weten over het Pedagogisch Beleid? Het algemeen Pedagogisch Beleid van Korein Kinderplein vindt u onder de kop Pedagogisch beleid. Het Pedagogisch Beleid met vestigingsspecifieke informatie en het Pedagogisch Vestigingsjaarplan zijn in print inzichtelijk op het Kinderplein.

downloads