uw kind aanmelden

adresgegevens

Doormanlaan 1
5694 EA Son en Breugel
Telefoonnummer
(06) 20 48 13 51
LRK-nummer
205808062

openingstijden

maandag 14.45 - 18.30 uur
dinsdag 14.45 - 18.30 uur
woensdag 12.00 - 18.30 uur
donderdag 14.45 - 18.30 uur
vrijdag 14.45 - 18.30 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten

in deze vestiging

algemeen - rondleiding

rondleiding aanvragen

Korein Kinderplein
Doormanlaan

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Doormanlaan in Son en Breugel. Op ons Korein Kinderplein is altijd wel iets te beleven. Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

Het Kinderplein is gevestigd in een ruimte van Basisschool de Krommen Hoek. Schoolkinderen van 4-13 jaar kunnen op Korein Kinderplein Doormanlaan voor en na school terecht. De middag start met een gezamenlijk hapje en drankje en dan is het tijd voor spelen, verkleden, tekenen, knutselen, bouwen, rennen, skaten. Alleen of samen. Vrije keuze of meedoen aan een activiteit. Het kan allemaal. En kinderen denken mee over de invulling van een goede vrije tijd op de BSO.

We maken gebruik van de mooie, grote buitenspeelplaats van de school. En gaan natuurlijk ook in de buurt naar speeltuin de Molenwiek. Op woensdagen en vrijdagen en vakanties sluiten de kinderen aan op een andere locatie van Korein Kinderplein in het dorp om er zo voor te zorgen dat er voldoende speelkameraadjes zijn. Ze worden op die dagen na school opgehaald door Korein Kinderplein medewerkers.

Wilt u zien wat er bij ons te beleven valt? Loop gerust even binnen of vraag direct een rondleiding aan.

Astrid Jacobs

Astrid Jacobs
Gebiedsmanager

voordelen voor ouder en kind

  • Kindontwikkeling en welbevinden staat voorop
  • Een ervaren team dat kwaliteit bieden belangrijk vindt
  • Veel aandacht voor basisveiligheid en eigenheid van elk kind en ouder

volg ons op facebook

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

inspectierapporten