uw kind aanmelden

adresgegevens

Eikebeek 2
5501 CN Veldhoven
Telefoonnummer
(06) 10 74 41 99
LRK peuterwerk
149871521
LRK bso
618968593

openingstijden

maandag 07.30 - 18.30 uur
dinsdag 07.30 - 18.30 uur
woensdag 07.30 - 18.30 uur
donderdag 07.30 - 18.30 uur
vrijdag 07.30 - 18.30 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Korein Kinderplein
Eikebeek

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Eikebeek in Veldhoven. Bij ons is altijd wel iets te beleven. Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

Wij werken nauw samen met basisschool Cobbeek en de Rank. Samen zorgen we dat uw kind op een fijne manier kan opgroeien. In een omgeving waarbij veel ruimte is om te spelen. Bijzonder is onze aandacht voor spelbetrokkenheid en Voor-en Vroegschoolse educatie bij peuters volgens de methode Startblokken. We stimuleren de ontwikkeling van uw kind, op een speelse en ongedwongen manier.

Wilt u zien wat er bij ons te beleven valt? Loop gerust even binnen of vraag direct een rondleiding aan. Benieuwd naar onze werkwijze? Loop gerust even binnen of vraag direct een rondleiding aan.

Ook hebben wij een Speelinloop voor kinderen tot 4 jaar met hun ouders, om de week op woensdag in oneven weken van 9.30-11.00. Klik hier voor meer informatie.

Carla Willemsen

Carla Willemsen
Gebiedsmanager

voordelen voor ouder en kind

  • Peuterspeelzaal met verlengde opvang en BSO voor jongste en oudste schoolkinderen
  • Een leuke, uitdagende, veilige omgeving
  • Samenwerking met basisschool Cobbeek en de Rank
  • Kindontwikkeling staat voorop
  • Uitdagend activiteitenprogramma bij de BSO

volg ons op facebook

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

inspectierapporten