uw kind aanmelden

adresgegevens

Floralaan West 264
5644 BN Eindhoven
Telefoonnummer
(040) 213 72 51
LRKP dagopvang
230751684
LRKP bso
559252018

openingstijden

maandag 07.30 - 18.30 uur
dinsdag 07.30 - 18.30 uur
woensdag 07.30 - 18.30 uur
donderdag 07.30 - 18.30 uur
vrijdag 07.30 - 18.30 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Korein Kinderplein
Floralaan West 264

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Floralaan West in Eindhoven. Op ons Korein Kinderplein bieden wij dagopvang, peuterwerk en buitenschoolse opvang (bso).

Bij ons is altijd wel iets te beleven. Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

Partner in opvoeding

Samen met basisschool Floralaan vormen we Spil-centrum Floralaan. We zorgen dat uw kind op een fijne manier kan opgroeien. Bijzonder zijn de vele mogelijkheden die het Spil-centrum u te bieden heeft en de open communicatie met kinderen, ouders/verzorgers. Daarmee leveren we een bijdrage aan een optimale ontwikkeling van elk kind en zijn we een partner in opvoeding.

Tussenschoolse opvang

Twaalf uur. De schoolbel gaat. Tijd voor de lunchpauze! Gezellig overblijven op de basisschool. Bijkomen van de ochtend, buiten lekker de benen strekken en nieuwe energie opdoen voor de middag.

Bij ons zijn kinderen in goede, vertrouwde handen. Ook tijdens de lunchpauze. De kinderen eten onder begeleiding van voor hen bekende pedagogisch medewerkers rustig een boterham, spelen en ontspannen. Na een ochtend vol concentratie halen ze lekker een frisse neus. Voor de basisschool regelen we alle aspecten van de tussenschoolse opvang.

Bekijk meer informatie over tso of meld uw kind(eren) direct aan via Mijn Ouderportaal.

Kom een kijkje nemen!

Benieuwd naar onze kinderopvang? Wilt u meer weten over onze dagopvang, het peuterwerk of de bso? Loop gerust een keer binnen of vraag direct een rondleiding aan.

Ook organiseren wij een aantal open dagen, om u te laten zien wat er bij ons allemaal te beleven valt. U bent van harte welkom op:
- Zaterdag 18 maart van 10.00 tot 13.00 uur
- Woensdag 22 maart van 9.00 tot 12.00 uur

video

Monique Cocu

Monique Cocu
Gebiedsmanager

voordelen voor ouder en kind

  • Gratis speelinloop voor kinderen vanaf 1,5 - 2,3 jaar
  • Spil-centrum, nauwe samenwerking met basisschool Floralaan
  • Veilige, warme sfeer waarbij kindontwikkeling voorop staat
  • Rijke speel-leeromgeving binnen en buiten
  • Professionele, enthousiaste en betrokken medewerkers

neem een kijkje

volg ons op facebook

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

inspectierapporten