uw kind aanmelden

adresgegevens

Frankrijkstraat 79
5622 AE Eindhoven
Telefoonnummer
(06) 12 04 46 66
LRK-nummer
208333575

openingstijden

maandag 8.30 - 18.30 uur
dinsdag 8.30 - 18.30 uur
woensdag 8.30 - 18.30 uur
donderdag 8.30 - 18.30 uur
vrijdag 8.30 - 10.00 uur (speelinloop)
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Korein Kinderplein
Frankrijkstraat

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Frankrijkstraat in Eindhoven. Op ons Korein Kinderplein is altijd wel iets te beleven. Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

Bij Korein Kinderplein Frankrijkstraat hebben wij een peuterspeelzaal voor kinderen van 2,3 tot 4 jaar. Samen met de Islamitische Basisschool Tarieq Ibnoe Ziyad vormen wij Spilcentrum Kronenhoef. Met elkaar zorgen we ervoor dat uw kind op een fijne manier kan opgroeien. Met onze activiteiten en thema’s sluiten we aan bij de belevingswereld van jonge kinderen. Betrokkenheid van u als ouder vinden we hierbij erg belangrijk.

Wilt u zien wat er bij ons te beleven valt? Loop gerust even binnen of vraag direct een rondleiding aan.

Simone van de Loo

Simone van de Loo
Gebiedsmanager
Deze vestiging heeft nog geen oudercommissie. Wilt u plaatsnemen in de oudercommissie van dit Kinderplein? Neem dan contact op met de vestigingsmanager van het Kinderplein.

inspectierapporten