uw kind aanmelden

adresgegevens

Generaal Boreelpad 29
5623 JZ Eindhoven
Telefoonnummer
(040) 747 01 45
LRK dagopvang
208930000
LRK bso
833897226

openingstijden

maandag 07.30 - 18.30 uur
dinsdag 07.30 - 18.30 uur
woensdag 07.30 - 18.30 uur
donderdag 07.30 - 18.30 uur
vrijdag 07.30 - 18.30 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Korein Kinderplein
Generaal Boreelpad

Van harte welkom bij onze kinderopvang aan Generaal Boreelpad in Eindhoven, waar u terechtkunt voor verschillende soorten opvang en waar altijd wel iets te beleven is.

Uw kind krijgt bij ons alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

Dagopvang, peuterwerk en bso

Wij bieden dagopvang, peuterwerk en buitenschoolse opvang (bso). Kinderen van 0 tot 4 jaar kunnen terecht op de Crèche, voor peuters is er PeuterPlaza en wanneer uw zoon of dochter naar de bso gaat, start hij of zij op de KidZ Club, om later door te stromen naar de Campus.

Bijdrage aan de ontwikkeling van uw kind

Wij werken nauw samen met onze spilpartner Basisschool Rapenland. Samen zorgen we dat uw kind op een fijne manier kan opgroeien. Bijzonder is onze samenwerking met onze onderwijspartner aan de doorgaande ontwikkeling van alle kinderen binnen ons Spil-centrum. Van onze ouders horen wij dat ze het een groot voordeel vinden dat hun kinderen van 0 tot 13 jaar op dezelfde vertrouwde plek kunnen blijven. Daarmee leveren we een fijne bijdrage aan het welbevinden en de ontwikkeling van uw kind.

Kennismaken met onze kinderopvang?

Kennismaken met de mogelijkheden van onze kinderopvang? Loop gerust een keer binnen of vraag direct een rondleiding aan.

Alieke Verleg

Alieke Verleg
Gebiedsmanager

voordelen voor ouder en kind

  • Dagopvang, peuterwerk & bso
  • Een nieuw, fris, ruim en transparant gebouw
  • Een vertrouwde, gezellige en groene omgeving
  • Kindontwikkeling staat voorop
  • Een inspirerende en uitdagende omgeving

volg ons op facebook

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

inspectierapporten