uw kind aanmelden

adresgegevens

Gildelaan 2
5684 EZ Best
telephone
Telefoonnummer
(06) 30 85 46 64
LRK-nummer
783374720

openingstijden

maandag 14.45 - 18.30 uur
dinsdag 14.45 - 18.30 uur
woensdag 12.00 - 18.30 uur
donderdag 14.45 - 18.30 uur
vrijdag 14.45 - 18.30 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten

in deze vestiging

algemeen - rondleiding

rondleiding aanvragen

Korein Kinderplein
Gildelaan

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze buitenschoolse opvang (bso) aan de Gildelaan in Best. Op ons Korein Kinderplein is altijd wel iets te beleven.

Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

Van bso Paardenhei naar bso Gildelaan

Wij werken nauw samen met dagopvang buitenschoolse opvang Paardenhei, basisschool de Klimboom en Atletiekvereniging GM. Samen zorgen we dat uw kind op een fijne manier kan opgroeien. Kinderen die op bso Paardenhei zitten, stromen door naar bso Gildelaan, een buitenschoolse opvang voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar. We organiseren activiteiten die passen bij de leeftijd van uw kind. Bij Korein Kinderplein is altijd wel iets te doen!

Grote buitenruimte

We besteden extra aandacht aan buitenspelen bij Korein Kinderplein Gildelaan. Bij onze buitenschoolse opvang hebben wij een grote buitenruimte.

Evenementen

Samen met de atletiekvereniging houden we de jaarlijkse Goed Beter Best loop. Daarnaast organiseren we elk jaar het zomerprogramma. Sport, natuur/techniek en kunst en cultuur krijgen dan volop aandacht. We zorgen met plezier voor educatieve activiteiten en bieden de kinderen graag een ontdekkingstocht!

Rondleiding bij onze buitenschoolse opvang

Benieuwd naar de werkwijze en sfeer bij onze buitenschoolse opvang? Loop gerust een keer binnen of vraag direct een rondleiding aan.

video

Mariëlla Bressers

Mariëlla Bressers
Gebiedsmanager

voordelen voor ouder en kind

  • Samenwerking met dagopvang, voorschoolse en buitenschoolse opvang Paardenhei
  • Veel aandacht voor basisveiligheid en eigenheid van elk kind en elke ouder
  • Een ervaren team dat kwaliteit bieden belangrijk vindt
  • Jaarlijks evenement zomerprogramma en Goed Beter Best loop
Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

inspectierapporten

Emailadres

kcklimboomlocko@outlook.com

Pedagogisch beleid

Wilt u meer weten over het Pedagogisch Beleid? Het algemeen Pedagogisch Beleid van Korein Kinderplein vindt u onder de kop Pedagogisch beleid. Het Pedagogisch Beleid met vestigingsspecifieke informatie en het Pedagogisch Vestigingsjaarplan zijn in print inzichtelijk op het Kinderplein.