uw kind aanmelden

adresgegevens

Heikamperweg 3
5725 AZ Heusden
Telefoonnummer
(0493) 74 50 51
LRK dagopvang
121572808
LRK bso
603030531

openingstijden

maandag 07.30 - 18.30 uur
dinsdag 07.30 - 18.30 uur
woensdag gesloten
donderdag 07.30 - 18.30 uur
vrijdag gesloten
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Korein Kinderplein
Heikamperweg

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Heikamperweg in Heusden. Op ons Korein Kinderplein is altijd wel iets te beleven. Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

Uw kind krijgt bij ons alle begeleiding die het nodig heeft. In een leuke, uitdagende en veilige omgeving. Ons kinderplein is gevestigd in het Hart van Heuze te Heusden waar ook Basisschool St. Antonius (www.antonius-heusden.nl), Peuterspeelzaal Pinkeltje (www.peuterspeelzaalpinkeltje.nl) en het bloeiende verenigingsleven van Heusden zijn gevestigd. Dit zijn ook onze samenwerkingspartners.

Wilt u zien wat er bij ons te beleven valt? Loop gerust even binnen of vraag direct een rondleiding aan.

video

Edith Hoeks

Edith Hoeks
Gebiedsmanager

voordelen voor ouder en kind

  • Kindontwikkeling en welbevinden staat voorop
  • Een ervaren team dat kwaliteit bieden belangrijk vindt
  • Veel aandacht voor basisveiligheid en eigenheid van elk kind en ouder

volg ons op facebook

Deze vestiging heeft nog geen oudercommissie. Wilt u plaatsnemen in de oudercommissie van dit Kinderplein? Neem dan contact op met de vestigingsmanager van het Kinderplein.

inspectierapporten

Pedagogisch beleid

Wilt u meer weten over het Pedagogisch Beleid? Het algemeen Pedagogisch Beleid van Korein Kinderplein vindt u onder de kop Pedagogisch beleid. Het Pedagogisch Beleid met vestigingsspecifieke informatie en het Pedagogisch Vestigingsjaarplan zijn in print inzichtelijk op het Kinderplein.