uw kind aanmelden

adresgegevens

Herman Gorterlaan 4
5644 SX Eindhoven
Telefoonnummer
(06) 23 33 60 41
Telefoonnummer
(040) 293 38 69
LRK-nummer
103337179

openingstijden

maandag 07.30 - 18.30 uur
dinsdag 07.30 - 18.30 uur
woensdag 07.30 - 18.30 uur
donderdag 07.30 - 18.30 uur
vrijdag 07.30 - 18.30 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten

in deze vestiging

algemeen - rondleiding

rondleiding aanvragen

Korein Kinderplein
Herman Gorterlaan

In Seniorencentrum Vitalis Wissenhaege is een bijzonder Korein Kinderplein gevestigd.
Niet alleen de samenwerking met het seniorencentrum is bijzonder, ook de kleinschaligheid, het hechte team en de bosrijke omgeving zorgen ervoor dat dit Korein Kinderplein erg gewaardeerd wordt.
U en uw kind(eren) zijn dan ook van harte welkom om ons Korein Kinderplein te komen ervaren!

Bij ons is altijd wel iets te beleven. We organiseren activiteiten die passen bij de behoeften van uw kind en maken hierbij steeds dankbaar gebruik van onze bijzondere locatie.
Wij hebben één verticale groep met kinderen van 0 tot 4 jaar. Deze kleinschaligheid zorgt ervoor dat uw kind alle aandacht en begeleiding krijgt. Bovendien is er altijd een bekend gezicht. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Zo leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

Unieke locatie

Op het Kinderplein geven we extra aandacht aan de integratie met de bewoners van Wissehaege. We komen samen bij verschillende activiteiten. Dit doen we omdat zowel de kinderen als de ouderen veel plezier aan elkaar beleven. Dit alles onder leiding en verantwoordelijkheid van onze pedagogisch medewerkers.
Ook maken we dankbaar gebruik van onze groene omgeving. We gaan elke dag naar buiten en genieten dan van de natuur om ons heen. Voor de afwisseling nemen we regelmatig een kijkje bij het zwembad of de ijsbaan.
De gunstige ligging nabij de High Tech Campus, maakt deze vestiging ook voor mensen buiten Stratum goed bereikbaar.


Wat ouders van ons vinden

Ouders beoordelen ons met een 8,7. Hier zijn we natuurlijk heel trots op.
Aagje, moeder van twee kinderen die op onze groep zitten, zegt hierover het volgende:

"Al 3 jaar gaat onze dochter met heel veel plezier naar het Korein Kinderplein aan de Herman Gorterlaan, oftewel 'Kiekeboe'. We zijn als ouders erg blij met de persoonlijke benadering, en vooral ook met het feit dat er altijd vaste leidsters op de groep staan. Het is heel fijn om te zien en te merken dat er mede daardoor echt een goede band wordt opgebouwd met de kindjes (en de ouders), waardoor onze dochter iedere keer weer blij is dat ze naar 'Kiekeboe' mag. Ook ons zoontje van 6 maanden gaat sinds kort naar 'Kiekeboe', en doordat het een verticale groep is, zit hij gezellig bij zijn grote zus.
Daarnaast weten we uit ervaring dat de leidsters altijd open staan voor nieuwe ideeën en is er veel flexibiliteit als het gaat om bijzondere eet-wensen of andere 'afwijkende' zaken.
Kortom: wij zijn super tevreden met 'Kiekeboe' en brengen er elke keer onze kindjes met een heel gerust hart naar toe!"


Ook Stef en Pleuntje, ouders van Saar en Mees wilden iets kwijt over ons Kinderplein:

"Een kleine groep kindjes, een vaste groep pedagogisch medewerkers, dicht bij de natuur en interactie met de ouderen in het verpleeghuis: dat is 'Kiekeboe'!
Als onze dochter ’s ochtends wakker werd, was het eerste wat ze vroeg: "Mag ik naar Kiekeboe?" En als we dan “ja” antwoorden, kwam er een enthousiaste “YES!” van haar achteraan. Zo’n reactie zegt mij genoeg; ze had het er enorm naar haar zin!
Inmiddels zit ze op de basisschool, maar ze brengt nog steeds graag een bezoekje aan 'Kiekeboe'. En hoewel naast haar basisschool óók kinderopvang zit, fietsen we met liefde een stukje om, om haar kleine broertje naar 'Kiekeboe' te brengen. Want dat is nog steeds de allerbeste kinderopvang in Eindhoven als je het ons vraagt!"Kom een kijkje nemen!

Bent u benieuwd naar onze vestiging? Loop gerust even binnen of vraag direct een rondleiding aan.

Bianca Lamers

Bianca Lamers
Gebiedsmanager

voordelen voor ouder en kind

  • Kleinschalig en flexibel
  • Kindontwikkeling en welbevinden staat voorop
  • Een ervaren team dat kwaliteit bieden belangrijk vindt
  • Veel aandacht voor basisveiligheid en eigenheid van elk kind en ouder
  • Groene ligging
  • Ouders beoordelen ons met een 8,7

volg ons op facebook

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

inspectierapporten

Emailadres

ouderraadkiekeboe@gmail.com