uw kind aanmelden

adresgegevens

Jan van der Diesduncstraat 42
5721 VM Asten
Telefoonnummer
(0493) 72 90 09
LRK dagopvang
184508149
LRK bso
213342224

openingstijden

maandag 07.30 - 18.30 uur
dinsdag 07.30 - 18.30 uur
woensdag 07.30 - 18.30 uur
donderdag 07.30 - 18.30 uur
vrijdag 07.30 - 18.30 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Korein Kinderplein
Jan van der Diesduncstraat

Namens ons team heet ik u en uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Jan van der Diesduncstraat in Asten. Op ons Korein Kinderplein is altijd wel iets te beleven. Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

Bij Korein Kinderplein Jan van der Diesduncstraat in Asten bieden wij dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar en buitenschoolse opvang (BSO) voor kinderen van 4 tot 13 jaar.

Wij werken nauw samen met Brede school de Horizon, Peuterspeelzaal Pinkeltje en de Sportstuif. Samen zorgen we dat uw kind op een fijne manier kan opgroeien. Bijzonder is onze kleine locatie met een vast team en een hele mooie grote natuurlijke buitenruimte. Daarmee leveren we een bijdrage aan veel basisveiligheid voor uw kind en alle ruimte om uw kind optimaal te kunnen laten ontwikkelen. En wist u dat kinderopvang door de belasting teruggave aantrekkelijk geprijsd is?

Benieuwd naar onze dagopvang en buitenschoolse opvang, naar onze werkwijze en sfeer? Loop gerust een keer binnen bij Korein Kinderplein Jan van der Diesduncstraat in Asten of vraag direct een rondleiding aan.

video

Wilma van Oel

Wilma van Oel
Teamleider

voordelen voor ouder en kind

  • Een kleine locatie met 1 groep dagopvang en 1 groep BSO (4 t/m 13 jaar)
  • Fijne samenwerking binnen de brede school en met de Sportstuif (BSO)
  • Een klein en vast team
  • Aandacht voor eigenheid van elk kind
  • We bieden met aandacht voor elk kind Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) en brede activiteiten voor de BSO

neem een kijkje

volg ons op facebook

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

inspectierapporten

Emailadres

oudercommissiediesduncstraat@gmail.com