uw kind aanmelden

adresgegevens

Secretaris L. Jansenstraat 5
5682 AC Best
Telefoonnummer
(06) 22 95 32 45
LRK-nummer
186886275

openingstijden

maandag 07.30 - 18.30 uur
dinsdag 07.30 - 18.30 uur
woensdag 07.30 - 18.30 uur (locatie Zwijsenstraat)
donderdag 07.30 - 18.30 uur
vrijdag 07.30 - 18.30 uur (locatie Zwijsenstraat)
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Korein Kinderplein
Kindcentrum de Kiezel Jansenstraat

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij Kindcentrum de Kiezel Jansenstraat in Best. Op onze locatie krijgt uw kind alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft en is er altijd wel iets te beleven. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

Wij maken onderdeel uit van Kindcentrum De Kiezel. Samen zorgen we dat uw kind op een fijne manier kan opgroeien. Bijzonder is onze indeling van de groepen waarmee we goed aan kunnen sluiten bij de ontwikkeling van uw kind. Daarmee leveren we een bijdrage aan de verschillende ontwikkelingsfases van uw kind.

Peutergroep en vier bso-groepen

We hebben een peutergroep voor kinderen van 2 tot 4 jaar. De buitenschoolse opvang bestaat uit de Bengels (4 jarigen), de Rakkers (5-7 jaar), de Campus, (7-9 jaar) en de Teenz (9-13 jaar).

In centrum Best

Onze locatie ligt midden in het centrum van Best en samen met onderwijs vormen we Kindcentrum de Kiezel. We hebben de beschikking over een eigen groepsruimte en toiletten en kunnen gebruikmaken van de kleine gymzaal, de aula en het podium, de speelplaats en het BSO lokaal.

video

Edwin Bakers

Edwin Bakers
Teamleider

voordelen voor ouder en kind

  • Peutergroep
  • Vier bso-groepen: 4 jarigen, 5-7 jaar, 7-9 jaar en 9-13 jaar met activiteiten passend bij de leeftijd
  • Grote speelplaats
  • Samenwerking met school en warme overdracht
  • Kinderparticipatie: kinderen beslissen mee
  • Warme maaltijd op de locatie Zwijsenstraat, waar kinderen naartoe worden gebracht

volg ons op facebook

Deze vestiging heeft nog geen oudercommissie. Wilt u plaatsnemen in de oudercommissie van dit Kinderplein? Neem dan contact op met de vestigingsmanager van het Kinderplein.

inspectierapporten

Pedagogisch beleid

Wilt u meer weten over het Pedagogisch Beleid? Het algemeen Pedagogisch Beleid van Korein Kinderplein vindt u onder de kop Pedagogisch beleid. Het Pedagogisch Beleid met vestigingsspecifieke informatie en het Pedagogisch Vestigingsjaarplan zijn in print inzichtelijk op het Kinderplein.