uw kind aanmelden

adresgegevens

Johannes Vermeerstraat 21
5684 AT Best
Telefoonnummer
(0499) 37 57 50
LRK dagopvang
230843062
LRK bso
128152540

openingstijden

maandag 07.30 - 18.30 uur
dinsdag 07.30 - 18.30 uur
woensdag 07.30 - 18.30 uur
donderdag 07.30 - 18.30 uur
vrijdag 07.30 - 18.30 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Korein Kinderplein
Kindcentrum Platijn - Johannes Vermeerstraat

Op zoek naar dagopvang of buitenschoolse opvang in Best? Wij heten u en uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang in Kindcentrum Platijn. In dit kindcentrum is altijd wel iets te beleven. Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, ondernemend, betrokken en goed opgeleid. Met oog voor ieder kind, persoonlijke aandacht en een ontwikkelingsrijke omgeving leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling. De eigenheid van ieder kind mag bij ons tot bloei komen.

Wij bieden kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar in een verticale groep. In een ontwikkelingsrijke omgeving krijgt uw kind zorg en persoonlijke aandacht plus de kans om te ontdekken en ontwikkelen. Voor schoolgaande kinderen is er buitenschoolse opvang (bso) met een voorschools en naschools aanbod en op schoolvrije dagen op de locatie aan de Vermeerstraat. En wanneer u gebruikmaakt van de warme-maaltijd-service, kan uw kind aan het einde van de dag een warme maaltijd nuttigen in het kindcentrum.

Ontwikkeling stimuleren

In Kindcentrum Platijn wordt nauw samengewerkt tussen onderwijs en kinderopvang. Het gehele team zorgt ervoor dat uw kind op een fijne manier kan opgroeien. In deze samenwerking stemmen we activiteiten met elkaar af en bezoeken de oudste peuters al af en toe de kleuters. Daarmee leveren we een bijdrage aan een doorgaande ontwikkelingslijn voor uw kind. In de kinderopvang hebben de activiteiten een speels karakter gericht op Onderzoeken, Ontwerpen, Ondernemen en Ontmoeten.

Tussenschoolse opvang

Tijd voor lunchpauze betekent gezellig overblijven op Kindcentrum Platijn. Bijkomen van de ochtend, buiten lekker de benen strekken en nieuwe energie opdoen voor de middag. Bij ons zijn kinderen in goede, vertrouwde handen. Ook tijdens de lunchpauze. De kinderen eten onder begeleiding van voor hen bekende pedagogisch medewerkers én leerkrachten rustig een boterham, spelen en ontspannen. Na een ochtend vol concentratie halen ze lekker een frisse neus.

Rondleiding bij onze kinderopvang

Meer weten over de kinderopvang in Kindcentrum Platijn? Benieuwd naar de sfeer bij onze dagopvang of onze buitenschoolse opvang? Loop gerust een keer binnen of vraag direct een rondleiding aan.

video

Demelza Veenman

Demelza Veenman
Teamleider

voordelen voor ouder en kind

  • Iedere dag kinderopvang van 7.30 tot 18.30 uur voor kinderen van 0 tot 13 jaar
  • Nauwe samenwerking tussen onderwijs en kinderopvang
  • Kleinschalig
  • Betrokken team
  • Warme-maaltijd-service

volg ons op facebook

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

inspectierapporten

Emailadres

oc.korein@gmail.com

Pedagogisch beleid

Wilt u meer weten over het Pedagogisch Beleid? Het algemeen Pedagogisch Beleid van Korein Kinderplein vindt u onder de kop Pedagogisch beleid. Het Pedagogisch Beleid met vestigingsspecifieke informatie en het Pedagogisch Vestigingsjaarplan zijn in print inzichtelijk op het Kinderplein.