uw kind aanmelden

adresgegevens

Johannes Vermeerstraat 21
5684 AT Best
Telefoonnummer
(0499) 37 57 50
LRKP dagopvang
230843062
LRKP bso
128152540

openingstijden

maandag 07.30 - 18.30 uur
dinsdag 07.30 - 18.30 uur
woensdag 07.30 - 18.30 uur
donderdag 07.30 - 18.30 uur
vrijdag 07.30 - 18.30 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Korein Kinderplein
Kindcentrum Platijn - Johannes Vermeerstraat

Van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Johannes Vermeerstraat in Best, waar wij dagopvang en buitenschoolse opvang (bso) aanbieden. Op ons Korein Kinderplein is altijd wel iets te beleven.

Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

Dagopvang en buitenschoolse opvang

Onder de naam Crèche bieden wij dagopvang aan voor 0- tot 4-jarigen. Onze buitenschoolse opvang bestaat uit de KidZ Club en de Campus. 4- tot 9-jarigen kunnen op de KidZ Club terecht, vanaf 9 jaar heten wij uw zoon of dochter graag van harte welkom op de Campus. Zo kan uw kind deelnemen aan activiteiten die passen bij zijn of haar leeftijd.

Continue ontwikkeling

Wij werken nauw samen met Basisschool De Schakel. We zijn een Kindcentrum in oprichting voor kinderen van 0-13 jaar, in de toekomst verhuizen we naar de nieuwe wijk Dijkstraten. Samen zorgen we dat uw kind op een fijne manier kan opgroeien. Bijzonder is onze samenwerking in thema’s, afstemming van afspraken hoe om te gaan met kinderen en bijvoorbeeld het bezoeken van de kleuters door de oudste peuters. Daarmee leveren we een bijdrage aan een doorgaande ontwikkelingslijn voor uw kind.

Tussenschoolse opvang

Twaalf uur. De schoolbel gaat. Tijd voor de lunchpauze! Gezellig overblijven op de basisschool. Bijkomen van de ochtend, buiten lekker de benen strekken en nieuwe energie opdoen voor de middag.

Bij ons zijn kinderen in goede, vertrouwde handen. Ook tijdens de lunchpauze. De kinderen eten onder begeleiding van voor hen bekende pedagogisch medewerkers rustig een boterham, spelen en ontspannen. Na een ochtend vol concentratie halen ze lekker een frisse neus. In samenwerking met de basisschool regelen we alle aspecten van de tussenschoolse opvang.

Bekijk meer informatie over tso of meld uw kind(eren) direct aan via Mijn Ouderportaal.

Rondleiding

Benieuwd naar de werkwijze en sfeer bij onze kinderopvang? Meer weten over onze dagopvang of onze buitenschoolse opvang? Loop gerust een keer binnen of vraag direct een rondleiding aan.

video

Monique Cocu

Monique Cocu
Gebiedsmanager

voordelen voor ouder en kind

  • Dagopvang en buitenschoolse opvang
  • Kleinschalig
  • Doorgaande ontwikkelingslijn
  • Warme-maaltijd-service

volg ons op facebook

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

inspectierapporten