uw kind aanmelden

adresgegevens

Jonathan Swiftlaan 16
5629 MR Eindhoven
Telefoonnummer
(06) 23159272
LRK-nummer
291814967

openingstijden

maandag 14.45 - 18.30 uur
dinsdag 14.45 - 18.30 uur
woensdag 12.00 - 18.30 uur
donderdag 14.45 - 18.30 uur
vrijdag 14.45 - 18.30 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten

in deze vestiging

algemeen - rondleiding

rondleiding aanvragen

Korein Kinderplein
Jonathan Swiftlaan

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Jonathan Swiftlaan in Eindhoven.
Deze locatie, die gevestigd is in basisschool de Boschuil, is gericht op kinderen van 7 t/m 9 jaar. Kinderparticipatie en zelfstandigheidsbevordering staan bij ons hoog in het vaandel.

Op ons Korein Kinderplein is altijd wel iets te beleven. Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

Op de bso van Korein Kinderplein Kiplinglaan kunnen kinderen buiten deze leeftijdscategorie terecht. Deze vestiging ligt om de hoek. Ook hier werken we met verschillende leeftijdsgroepen, waaronder een aparte groep voor tieners genaamd Teenz. Zo spelen we samen optimaal in op de behoefte en ontwikkelingen in bepaalde leeftijdsfases.

Wij werken nauw samen met de scholen in onze wijk. Samen zorgen we dat uw kind op een fijne manier kan opgroeien. Bijzonder is onze samenwerking met Centrum voor de Kunsten Eindhoven. Daarmee leveren we een bijdrage aan de creatieve ontwikkeling van de kinderen.

Benieuwd naar onze werkwijze en sfeer? Loop gerust een keer binnen of vraag direct een rondleiding aan.

Diana de Vries

Diana de Vries
Gebiedsmanager

voordelen voor ouder en kind

volg ons op facebook

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

inspectierapporten

Pedagogisch beleid

Wilt u meer weten over het Pedagogisch Beleid? Het algemeen Pedagogisch Beleid van Korein Kinderplein vindt u onder de kop Pedagogisch beleid. Het Pedagogisch Beleid met vestigingsspecifieke informatie en het Pedagogisch Vestigingsjaarplan zijn in print inzichtelijk op het Kinderplein.