uw kind aanmelden

adresgegevens

Paardenhei 1
5685 GW Best
Telefoonnummer
(0499) 32 71 17
Mobiel
(06) 10 10 88 43
LRK dagopvang
261095493
LRK bso
799952448

openingstijden

maandag 07.30 - 18.30 uur
dinsdag 07.30 - 18.30 uur
woensdag 07.30 - 18.30 uur
donderdag 07.30 - 18.30 uur
vrijdag 07.30 - 18.30 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Korein Kinderplein
Kindcentrum De Klimboom

Op zoek naar dagopvang, peuterwerk of buitenschoolse opvang? Wij heten u en uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang in Kindcentrum de Klimboom aan de Paardenhei te Best.

In het kindcentrum is altijd wel iets te beleven. Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, ondernemend, betrokken en goed opgeleid. Met oog voor ieder kind, persoonlijke aandacht en een ontwikkelingsrijke omgeving leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling.

We bieden opvang voor kinderen van 0-4 jaar in een babygroep ( 0-2 jaar) en peutergroep ( 2-4 jaar).
Peuters kunnen ook gebruik maken van ons peuterwerk waar ze 2 ochtenden van 2,5 uur in schoolweken met ander peuters ontdekken en spelen aan de hand van thema gerichte activiteiten.

Voor schoolgaande kinderen is er buitenschoolse opvang (bso) met een voorschools- en naschools aanbod en op schoolvrije dagen is er voor hen van alles te beleven in de opvang.
De bso voor de jongere kinderen vindt plaats in het Kindcentrum.Is uw kind 7/8 jaar of ouder dan gaan de kinderen van dit kindcentrum naar de bso locatie aan de Gildelaan ( bij de atletiekvereniging).

ONTWIKKELING STIMULEREN

In het kindcentrum wordt nauw samengewerkt tussen onderwijs en opvang. Het team van van onderwijs en opvang zorgt dat uw kind op een fijne manier kan opgroeien. De overgang van peuter naar kleuter gaat stapsgewijs doordat 3 jarigen kennismaken met kleuteractiviteiten. In de opvang hebben de activiteiten een speels karakter gericht op Onderzoeken , Ontwerpen, Ondernemen en Ontmoeten.

RONDLEIDING BIJ ONZE KINDEROPVANG

Meer weten over de kinderopvang in kindcentrum de Klimboom? Benieuwd naar de sfeer bij onze dagopvang, het peuterwerk of onze buitenschoolse opvang? Loop gerust een keer binnen of vraag direct een rondleiding aan.

video

Mariëlla Bressers

Mariëlla Bressers
Gebiedsmanager

voordelen voor ouder en kind

  • Iedere dag opvang van 7:30-18:30 uur voor 0-13 jaar
  • Samenwerking onderwijs en opvang
  • Betrokken team
  • Sportmogelijkheden op de locatie Gildelaan

volg ons op facebook

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

inspectierapporten

Emailadres

kcklimboomlocko@outlook.com

Pedagogisch beleid

Wilt u meer weten over het Pedagogisch Beleid? Het algemeen Pedagogisch Beleid van Korein Kinderplein vindt u onder de kop Pedagogisch beleid. Het Pedagogisch Beleid met vestigingsspecifieke informatie en het Pedagogisch Vestigingsjaarplan zijn in print inzichtelijk op het Kinderplein.