uw kind aanmelden

adresgegevens

Paardenhei 1
5685 GW Best
Telefoonnummer
(0499) 32 71 17
Mobiel
(06) 10 10 88 43
LRKP-nummer
799952448

openingstijden

maandag 07.30 - 18.30 uur
dinsdag 07.30 - 18.30 uur
woensdag 07.30 - 18.30 uur
donderdag 07.30 - 18.30 uur
vrijdag 07.30 - 18.30 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Korein Kinderplein
Kindcentrum De Klimboom

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Paardenhei in Best, waar wij dagopvang, peuterwerk en buitenschoolse opvang aanbieden. Op ons Korein Kinderplein is altijd wel iets te beleven. Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

Wij werken nauw samen met buitenschoolse opvang (bso) Gildelaan en basisschool de Klimboom. Samen vormen wij Kindcentrum de Klimboom en zorgen we dat uw kind op een fijne manier kan opgroeien.

Dagopvang, peuterwerk en buitenschoolse opvang

Onder de naam Crèche bieden wij dagopvang aan voor 0- tot 4-jarigen. Bij het peuterwerk, Peuterplaza genaamd, zijn kinderen van 2 tot 4 jaar van harte welkom. Kinderen van 4 tot en met 7 jaar kunnen terecht op onze buitenschoolse opvang. Daarna stromen zij door naar bso Gildelaan, waar een ruim aanbod is voor deze leeftijd.
Met een team dat de nodige ervaring heeft, organiseren we activiteiten die passen bij de leeftijd van uw kind. Bij Korein Kinderplein is altijd wel iets te doen!

Buitenspelen

Op onze kinderopvang geven we extra aandacht aan lekker buitenspelen. Wij hebben een groot buitenterrein tot onze beschikking, welke is ingericht met natuurlijke elementen.

Tussenschoolse opvang

Twaalf uur. De schoolbel gaat. Tijd voor de lunchpauze! Gezellig overblijven op de basisschool. Bijkomen van de ochtend, buiten lekker de benen strekken en nieuwe energie opdoen voor de middag.

Bij ons zijn kinderen in goede, vertrouwde handen. Ook tijdens de lunchpauze. De kinderen eten onder begeleiding van voor hen bekende pedagogisch medewerkers rustig een boterham, spelen en ontspannen. Na een ochtend vol concentratie halen ze lekker een frisse neus. Voor de basisschool regelen we alle aspecten van de tussenschoolse opvang.

Bekijk meer informatie over tso of meld uw kind(eren) direct aan via Mijn Ouderportaal.

Kindcentrum de Klimboom

Wij maken onderdeel uit van Kindcentrum de Klimboom. Bijzonder zijn onze doorgaande ontwikkelingslijn en ons voorschools educatieprogramma (VVE). Daarmee leveren we een bijdrage aan de ontwikkeling van uw kind. We werken met een professioneel en enthousiast team, met oog voor wat uw kind nodig heeft bij het opgroeien. Binnen het kindcentrum is altijd wel iets leuks te beleven!

Ook organiseren we elk jaar het zomerprogramma. Aandacht is er dan voor sport, natuur en techniek, kunst en cultuur. Een educatief programma met ruimte voor ontdekken.

Rondleiding

Meer weten over ons peuterwerk? Of zien wat er op onze buitenschoolse opvang te beleven valt? Loop gerust een keer binnen of vraag direct een rondleiding aan.

video

Mariëlla Bressers

Mariëlla Bressers
Gebiedsmanager

voordelen voor ouder en kind

  • Dagopvang, peuterwerk, buitenschoolse opvang en onderwijs onder één dak.
  • Onderdeel van Kindcentrum De Klimboom
  • Veel aandacht voor basisveiligheid en eigenheid van elk kind en elke ouder
  • Een ervaren team dat kwaliteit bieden belangrijk vindt
  • Jaarlijks evenement zomerprogramma
Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

inspectierapporten