uw kind aanmelden

adresgegevens

Koudenhovenseweg Zuid 202
5641 AC Eindhoven
Telefoonnummer
(040) 281 17 60
LRK dagopvang
220133888
LRK bso
234382983

openingstijden

maandag 07.30 - 18.30 uur
dinsdag 07.30 - 18.30 uur
woensdag 07.30 - 18.30 uur
donderdag 07.30 - 18.30 uur
vrijdag 07.30 - 18.30 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Korein Kinderplein
Kindcentrum 't Hofke

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang in Kindcentrum 't Hofke aan de Koudenovenseweg Zuid in Eindhoven. Op ons Kinderplein is altijd wel iets te beleven.

Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

Dagopvang, peuterwerk en bso

Bij Kindcentrum 't Hofke in Tongelre bieden wij dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar, peuterwerk voor 2.3- tot 4-jarigen en buitenschoolse opvang (bso). Kinderen van 4 tot 6 jaar kunnen terecht bij de bso KidZ Club en vanaf 6 jaar is uw zoon of dochter van harte welkom op de bso Campus. Opvang passend bij elke leeftijd tot 13 jaar.

Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE)

Wij werken nauw samen met onze spilpartner basisschool de Boog in ons gezamenlijke kindcentrum. Samen zorgen wij voor een doorgaande ontwikkelingslijn voor uw kind. Om dat goed te doen, werken we binnen onze kinderopvang met de Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) methode Peuterplein. Deze sluit aan op de VVE-methode Kleuterplein van de basisschool.

Een rondleiding bij onze kinderopvang?

Benieuwd naar onze kinderopvang, naar de werkwijze en sfeer bij Kindcentrum 't Hofke in Tongelre, Eindhoven? Loop gerust een keer binnen of vraag direct een rondleiding aan.

video

Astrid van Duijnhoven

Astrid van Duijnhoven
Lokatieverantwoordelijke

voordelen voor ouder en kind

  • Kinderopvang met dagopvang, peutergroep, peuterwerk en buitenschoolse opvang (bso)
  • In een prachtig kindcentrum
  • Gelegen naast groendomein ‘t Wasven
  • Gratis speelinloop voor kinderen van 0 tot 2,3 jaar
  • Accent ligt op het ervaringsgericht ontwikkelen in een rijke en uitdagende speel- leeromgeving

volg ons op facebook

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

inspectierapporten