uw kind aanmelden

adresgegevens

Van der Muydenstraat 17
5652 NE Eindhoven
Telefoonnummer
(040) 252 48 25
LRK-nummer
124071090

openingstijden

maandag 07.30 - 18.30 uur
dinsdag 07.30 - 18.30 uur
woensdag 07.30 - 18.30 uur
donderdag 07.30 - 18.30 uur
vrijdag 07.30 - 18.30 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Korein Kinderplein
Kindcentrum Theresia - Van der Muydenstraat

Namens ons team heet ik u en uw kind(eren) van harte welkom bij ons Kindcentrum Theresia aan Van der Muydenstraat te Eindhoven. Hier is altijd wel iets te beleven. Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

Uw kind krijgt bij ons alle begeleiding die het nodig heeft in een leuke, uitdagende en veilige omgeving. Wij hebben 4 groepen dagopvang: 2 babygroepen (0- 2,3 jaar) en 2 peutergroepen (2,3 - 4 jaar). We organiseren activiteiten die passen bij de leeftijd van uw kind. Bij Theresia Kindcentrum is altijd wel iets te doen!

Wij spelen in op de verschillende ontwikkelingsfasen van uw kind. Om dat goed te kunnen doen, werken we intensief samen als opvang met het onderwijs binnen ons Kindcentrum Theresia. We streven naar een optimale doorgaande ontwikkelingslijn voor uw kind. We hebben één en dezelfde visie, namelijk Mediërend leren. We geloven in veranderbaarheid. Hieronder verstaan we het maken van contact en het aansluiten bij de bestaande mogelijkheden van het kind als basis voor zijn verdere ontwikkeling. Ook hebben we één zorgstructuur én stemmen we ons activiteitenprogramma goed op elkaar af.

Ons Kindcentrum aan Van der Muydenstraat ligt direct vanaf de A2 aan de afslag Strijp/Centrum in het stadsdeel Strijp, de buurt Lievendaal, vlakbij het Evaluon. Wij zijn een knus en gezellig Kindcentrum met enthousiaste en betrokken medewerksters in de leeftijd van 25 tot 64 jaar.

Voor meer informatie over ons Kindcentrum verwijs ik u naar onze website: www.kctheresia.nl. Bent u benieuwd naar onze werkwijze? Loop gerust even binnen.

Onze teamleider Anne Verhoef nodigt u van harte uit voor een rondleiding.

Wim Dekkers

Wim Dekkers
Gebiedsmanager

voordelen voor ouder en kind

  • Kindontwikkeling en welbevinden staat voorop
  • Een ervaren team dat kwaliteit bieden belangrijk vindt
  • Veel aandacht voor basisveiligheid en eigenheid van elk kind en ouder
  • Kapper-service
Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

inspectierapporten