uw kind aanmelden

adresgegevens

Linze 3
5667 AH Geldrop
BSO
06-22929831
Peuteraanbod
06-21405427
LRK nr BSO:
147890512
LRK nr peuteraanbod:
282692782

openingstijden

maandag 07.30 - 18.30 uur
dinsdag 07.30 - 18.30 uur
woensdag 07.30 - 18.30 uur
donderdag 07.30 - 18.30 uur
vrijdag 07.30 - 18.30 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Korein Kinderplein
Kindcentrum Vijfblad

Namens ons team heet ik u van harte welkom bij kinderopvang Korein Kinderplein Kindcentrum Vijfblad. Zowel op de kinderopvang als de basisschool is altijd wel iets te beleven. Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

Uw kind krijgt bij ons alle aandacht die het nodig heeft, in een leuke, uitdagende en veilige omgeving. Ons Kinderplein is een onderdeel van Kindcentrum Vijfblad waardoor er een nauwe samenwerking is tussen Korein en basisschool ’t Vijfblad. Ook werken we samen met de Dommeldalschool. Samen zorgen we dat uw kind op een fijne manier kan opgroeien.

Wij spelen in op de verschillende ontwikkelingsfasen van uw kind. Om dat goed te kunnen doen, werken we met 3 verschillende leeftijdsgroepen. Peuteraanbod voor kinderen van 2 tot 4 jaar (voormalige Peuterspeelzaal Kiekeboe), hier kan hij of zij een paar uur per week spelen met andere peuters. Onze pedagogisch medewerkers stimuleren de ontwikkeling van uw peuter speels en gericht en bereiden het alvast voor op de basisschool. BSO-groep (Kidsclub) voor kinderen van 4 tot 6 jaar. BSO-groep (Campus) voor kinderen van 7-9 jaar. We organiseren activiteiten die aansluiten bij de leeftijd van uw kind. Voor de kinderen vanaf 10 jaar hebben we een speciale TeenZ locatie bij Kindcentrum de Vlinder. Wij begeleiden daar kinderen in het verder ontwikkelen en stimuleren van hun zelfstandigheid en hun zelfredzaamheid. Kinderen kunnen onder begeleiding hun huiswerk maken, zelf activiteiten bedenken en organiseren of lekker “chillen” op de bank.

Wilt u zien wat er bij Kindcentrum Vijfblad te beleven valt? Loop gerust even binnen of vraag direct een rondleiding aan.

Jovita van Hoften

Jovita van Hoften
Gebiedsmanager

voordelen voor ouder en kind

  • Kindontwikkeling en welbevinden staat voorop
  • Een ervaren team dat kwaliteit bieden belangrijk vindt
  • Veel aandacht voor basisveiligheid en eigenheid van elk kind en ouder

volg ons op facebook

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

inspectierapporten