kinderopvang in Eindhoven

Kinderopvang in Eindhoven; bent u daarnaar op zoek? Dan bent u bij Korein Kinderplein aan het juiste adres. Met ruim 50 vestigingen in Eindhoven zitten wij altijd in de buurt.

Kinderopvang overdag, voor en na school of alleen tijdens een korte periode. Korein Kinderplein heeft alle opvangvormen in huis. U kiest wat het beste past bij uw situatie en uw kind.

 

Onze vestigingen in Eindhoven

 

Ontwikkeling van kinderen

Bij ons draait alles om kinderen. Op onze kinderopvang omringen wij uw kind met enthousiasme, zorg en aandacht. We stimuleren de talenten van uw kind, met begeleiding en activiteiten. Korein Kinderplein is helemaal gericht op de ontwikkeling van kinderen. We leggen samen met u een mooie basis.

 

Soorten kinderopvang in eindhoven

Korein Kinderplein biedt in Eindhoven de volgende soorten kinderopvang aan:

Dagopvang - kinderdagverblijf, crèche
Bij de allerjongste kinderen besteden we veel aandacht aan veiligheid, hygiëne en zorg. In de dagopvang werken we ontwikkelingsgericht, zodat uw zoon of dochter straks een goede start kan maken op de basisschool.

Peuterwerk - op een aantal locaties 
Bij het peuterwerk, PeuterPlaza, kan uw zoon of dochter een aantal dagdelen per week spelen met andere peuters. We stimuleren de ontwikkeling van uw kind speels en gericht en we bereiden uw zoon of dochter alvast voor op de basisschool.

Bso - buitenschoolse opvang voor en na school, op schoolvrije dagen en in de schoolvakanties
Vanaf 4 jaar is uw kind van harte welkom bij de KidZ Club van onze kinderopvang. Wanneer uw zoon of dochter 9 jaar wordt, mag hij of zij de overstap naar de Campus maken.
Bij de KidZ Club is uw kind ’s ochtends voor school welkom. Als u een ontbijtje meegeeft, kan uw zoon of dochter rustig ontbijten en anders nog even spelen. We zorgen dat uw kind op tijd op school is. Na school halen we uw zoon of dochter op. Bij de KidZ Club kan uw kind even stoom afblazen van de drukke schooldag, of samen met vriendjes en vriendinnetjes meedoen aan een leuke activiteit.
De Campus is speciaal voor de wat oudere kinderen. Ze kunnen er huiswerk maken of deelnemen aan activiteiten zoals muziek- en sportworkshops. Vaak is er een apart ‘honk’, waar de kinderen deels hun eigen gang kunnen gaan. Natuurlijk is uw kind bij de Campus ’s ochtends voor school ook al welkom.
Vanzelfsprekend zijn zowel bij de KidZ Club als de Campus de deuren ook geopend in de vakanties en op schoolvrije dagen. 

Extra opvang - in verband met werk, privé-afspraken of bijvoorbeeld schoolvrije dagen
Heeft u in verband met uw werk, een privé-afspraak of een schoolvrije dag kinderopvang nodig? Daarvoor bieden wij extra opvang aan.

 

Onze vestigingen in Eindhoven

 

 

gratis speelinloop

Naast kinderopvang, bieden wij op een groot aantal vestigingen in Eindhoven ook een gratis speelinloop aan. Hier kunnen kinderen vanaf 0 jaar, samen met hun ouders, een ochtend in de week spelen met andere kinderen uit de wijk en zich zo ontwikkelen. Ontdek meer over onze speelinloop.

 

kinderopvang van de maand

Een indruk krijgen van Korein Kinderplein? Bekijk het vestigingsfilmpje van deze maand, van Korein Kinderplein Grasland in Eindhoven:

 

contact

Bent u op zoek naar kinderopvang in Eindhoven? En heeft u interesse in een rondleiding bij Korein Kinderplein? Of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.