KINDEROPVANG EN PEUTERSPEELZALEN IN BEST

Op zoek naar kinderopvang of een peuterspeelzaal in Best? Korein Kinderplein heeft verschillende vestigingen in Best waar u terechtkunt voor dagopvang, peuterwerk (peuterspeelzaal) en buitenschoolse opvang (bso). 

 

ONZE VESTIGINGEN IN BEST 

 

ONTWIKKELING VAN KINDEREN

Bij Korein Kinderplein omringen wij uw kind met enthousiasme, zorg en aandacht. We stimuleren de talenten van uw kind, met begeleiding en activiteiten. Korein Kinderplein is helemaal gericht op de ontwikkeling van kinderen. We leggen samen met u een mooie basis.

 

SOORTEN KINDEROPVANG IN BEST

In Best bieden wij de volgende soorten opvang aan:

Dagopvang - kinderdagverblijf, Crèche
Bij de allerjongste kinderen besteden we veel aandacht aan veiligheid, hygiëne en zorg. We werken ontwikkelingsgericht; we zorgen ervoor dat uw kind een goede start kan maken op de basisschool.

Peuterwerk - peuterspeelzaal, PeuterPlaza 
Bij het peuterwerk, PeuterPlaza, kan uw zoon of dochter een aantal dagdelen per week spelen met andere peuters. De ontwikkeling van uw kind wordt speels en gericht gestimuleerd en we bereiden uw zoon of dochter alvast voor op de basisschool.

Bso - buitenschoolse opvang voor en na school, op schoolvrije dagen en in de schoolvakanties
Op onze bso kan uw zoon of dochter even stoom afblazen van de drukke schooldag, met vriendjes en vriendinnetjes spelen, meedoen aan leuke activiteiten of huiswerk maken.

Uw zoon of dochter is zowel voor als na school op onze buitenschoolse opvang van harte welkom en kan ook op schoolvrije dagen en in de vakanties bij ons terecht.

Vanaf 4 jaar is uw kind van harte welkom bij de KidZ Club van onze kinderopvang. Wanneer uw zoon of dochter 9 jaar wordt, mag hij of zij de overstap naar de Campus maken.

Tussenschoolse opvang 
Gezellig overblijven op de basisschool; bijkomen van de ochtend, buiten lekker de benen strekken en nieuwe energie opdoen voor de middag. Korein Kinderplein biedt ook tussenschoolse opvang. De kinderen eten onder begeleiding van voor hen bekende pedagogisch medewerkers rustig een boterham, spelen en ontspannen.

Extra opvang - in verband met werk, privé-afspraken of bijvoorbeeld schoolvrije dagen
Heeft u  extra kinderopvang nodig? In verband met uw werk, een schoolvrije dag of een privé-afspraak? Daarvoor bieden wij extra opvang aan.

 

EXTRA SERVICE

Op een aantal vestigingen in Best bieden wij ook de warme-maaltijd-service. Werkt u wat langer door? Dan is deze service ideaal. Uw kind eet bij ons gezellig, rustig, verantwoord en op tijd. Bovendien is het spitsuur thuis geen stressmoment meer. Wilt u gebruikmaken van de warme-maaltijd-service? Op de vestigingspagina’s kunt u zien op welke vestigingen de service wordt aangeboden.

 

UITGELICHT

Wilt u een eerste indruk krijgen van Korein Kinderplein? Bekijk dan het vestigingsfilmpje van Korein Kinderplein Mgr. Zwijsenstraat in Best:

 

 Op de verschillende vestigingspagina’s vindt u nog meer filmpjes.

 

RONDLEIDING IN BEST

Wilt u kennis komen maken op (een van) onze vestigingen in Best? Vraag vandaag nog een rondleiding aan. Wij heten u graag van harte welkom!

ONZE VESTIGINGEN IN BEST