tussenschoolse opvang

Wanneer uw kind tussen de middag overblijft, dan moet dat goed geregeld zijn én leuk zijn voor de kinderen. Wilt u weten of Korein Kinderplein ook tussenschoolse opvang verzorgt op de basisschool van uw kind? Bekijk dan onderstaande lijst, bezoek de website van de school of vraag het na bij de leerkrachten.

 

VOOR GROOT EN KLEIN

Tussenschoolse opvang (tso) van Korein Kinderplein is er voor groot en klein. De kinderen eten onder begeleiding rustig een boterham, spelen en ontspannen. Door even lekker buiten te bewegen, hebben ze een plezierige pauze en krijgen ze weer volop energie voor daarna. En u kunt ervan uitgaan dat alles goed geregeld is.

 

TOP GEREGELD

Met tso van Korein Kinderplein weet iedereen waar hij aan toe is: de kinderen, de school en de ouders. Allerlei belangrijke zaken leggen we in overleg met de school vast in een pedagogisch werkplan. We stimuleren bijvoorbeeld ook een gezond eetpatroon en voldoende lichaamsbeweging. Want je leert beter wanneer je gezond eet en beweegt!

 

DAGARRANGEMENT

Tso is onderdeel van het Korein Kinderplein dagarrangement. Binnen dit arrangement kiest u zelf welke vorm(en) van kinderopvang u nodig hebt: voorschoolse, tussenschoolse en/of naschoolse opvang. Hiermee zorgen we voor een doorgaande ontwikkellijn, die de ontwikkeling van uw kind bevordert. Bovendien ziet uw kind zo vooral dezelfde, vertrouwde gezichten op één dag.

 

ETEN EN DRINKEN

Korein Kinderplein zorgt voor een leuke tijd tijdens de schoolpauze. Om hier alle aandacht aan te kunnen schenken, verzorgt Korein Kinderplein geen eten en drinken tijdens de tussenschoolse opvang. Kinderen nemen dus hun eigen lunch mee naar school. 

 

DEELNEMENDE SCHOLEN

Korein Kinderplein verzorgt tussenschoolse opvang op de volgende scholen:

 

KOSTEN

Maakt uw kind op vaste dagen in de week gebruik van tso? Of alleen af en toe een keertje? U kunt zelf een planning maken. Via het Ouderportaal regelt u dat snel en gemakkelijk. Met uw inlogcode regelt u zelf het dagarrangement van uw kind. Op de dagen die u zelf kiest. Bekijk de tarieven.

 

AANMELDEN

Wilt u uw kind aanmelden voor tso van Korein Kinderplein? Ga naar Mijn Ouderportaal en kies voor Tussenschoolse opvang.
Bent u al klant van Korein Kinderplein? Log dan in met uw bestaande account op Mijn Ouderportaal. In de handleiding leest u stap voor stap hoe het aanmelden werkt.
Bent u nog geen klant? Dan vindt u op Mijn Ouderportaal een Help-knop voor uw vragen.

meld u aan

 

Let op: omdat tussenschoolse opvang niet onder de Wet Kinderopvang valt maar onder de Wet Primair Basisonderwijs, krijgt u hiervoor geen kinderopvangtoeslag.