uw kind aanmelden

adresgegevens

Kiplinglaan 1
5629 MK Eindhoven
Telefoonnummer
(06) 53 23 66 70
LRK peuters
174268518
LRK bso
312610567

openingstijden

maandag 07.30 - 18.30 uur
dinsdag 07.30 - 18.30 uur
woensdag 08.30 - 14.30 uur
donderdag 07.30 - 18.30 uur
vrijdag 08.30 - 14.30 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Korein Kinderplein
Kiplinglaan

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Kiplinglaan in Eindhoven. Op ons Korein Kinderplein is altijd wel iets te beleven.

Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

Op onze locatie bieden wij peuterwerk en buitenschoolse opvang (bso) aan.

Peuterwerk en gratis speelinloop

Op ons kinderdagverblijf bieden wij peuterwerk aan voor kinderen vanaf 2 jaar en 3 maanden. Bij het peuterwerk, voorheen bekend als de peuterspeelzaal, stimuleren de pedagogisch medewerkers de ontwikkeling van uw kind speels en gericht.
Het peuterwerk bieden wij in de ochtenden aan van 08.30 tot 12.00 uur en in de middagen van 12.30 tot 14.30 uur.
Voor kinderen van 0 tot 2,3 jaar en hun ouders bieden wij gratis speelinloop aan: op dinsdag van 9.00 tot 10.30 uur. Wij informeren u graag hierover!

Buitenschoolse opvang

Op de bso, de KidZ Club en TeenZ, bieden we voor- en naschoolse opvang. Uw kind kan de dag rustig opstarten en na school lekker bijkomen van de dag. Even stoom afblazen of juist even rustig zitten en huiswerk maken? Het kan allemaal. Het initiatief van uw kind is hierin leidend. Bovendien bieden we onze naschoolse opvang aan in drie leeftijdsgroepen, waaronder een aparte groep voor tieners genaamd Teenz. Zo kunnen we optimaal inspelen op de behoefte en ontwikkeling in een leeftijdsfase.
Wij bieden bso op maandag, dinsdag en donderdag vanaf 07.30 uur en van 14.15 tot 18.30 uur. Tijdens schoolvakanties kan uw kind de hele dag terecht van 07.30 tot 18.30 uur.

Samenwerking met scholen

Wij werken nauw samen met de scholen in onze wijk. Samen zorgen we dat uw kind op een fijne manier kan opgroeien. Dit doen we onder andere door warme overdrachten en gezamenlijk activiteiten. Zo weten we altijd wat er bij uw kind speelt. Bijzonder is onze samenwerking met Centrum voor de Kunsten Eindhoven. Daarmee leveren we een bijdrage aan de creatieve ontwikkeling van de kinderen.

Kom eens een kijkje nemen!

Wilt u meer weten over ons Korein Kinderplein? Benieuwd naar onze werkwijze en sfeer? Loop gerust een keer binnen of vraag direct een rondleiding aan.

Facebook

Ook op Facebook kunt u zien wat de kinderen bij ons beleven. Onderaan deze pagina vindt u de belevenissen op de bso. De peuterspeelzaal heeft een aparte Facebookpagina.

video

Diana de Vries

Diana de Vries
Gebiedsmanager

voordelen voor ouder en kind

volg ons op facebook

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

inspectierapporten