uw kind aanmelden

adresgegevens

Kwartelstraat 3
5613 ET Eindhoven
telephone
Telefoonnummer
(040) 243 39 31
LRK-nummer
103194952

openingstijden

maandag 07.30 - 18.30 uur
dinsdag 07.30 - 18.30 uur
woensdag 07.30 - 18.30 uur
donderdag 07.30 - 18.30 uur
vrijdag 07.30 - 18.30 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten

in deze vestiging

algemeen - rondleiding

rondleiding aanvragen

Korein Kinderplein
Kwartelstraat

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Kwartelstraat in Eindhoven. U kunt bij ons terecht voor dagopvang en peuterwerk.

Op ons Korein Kinderplein is altijd wel iets te beleven. Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

Kleinschalig dagverblijf

Uw kind krijgt bij ons alle begeleiding die het nodig heeft in een leuke, uitdagende en veilige omgeving. Ons Kinderplein is een kleinschalig dagverblijf, een professionele, gezellige en uitdagende plek voor kinderen. Het gebouw, gelegen in de wijk Villapark, heeft een authentieke uitstraling in een modern jasje. Naast de drie groepsruimtes in het hoofdgebouw voor twee babygroepen en een peutergroep bevindt zich achter in de tuin een vierde ruimte voor een peutergroep. De buitenruimte is groot en opgedeeld in drie delen waarin elke leeftijdsgroep veilig en naar hartenlust kan spelen.

Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE)

Ons Kinderplein is gekoppeld aan basisschool Reigerlaan. Daarnaast werken we samen met ZuidZorg. Op het Kinderplein wordt extra aandacht gegeven aan Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE). We volgen het programma Peuterplein, dat nauw aansluit bij het programma dat gebruikt wordt op de basisschool.

Een rondleiding bij onze kinderopvang?

Wilt u zien wat er bij ons te beleven valt? Loop gerust even binnen of vraag direct een rondleiding aan.

Mbarka Abazar

Mbarka Abazar
Locatieverantwoordelijke

voordelen voor ouder en kind

  • Kindontwikkeling en welbevinden staan voorop
  • Een ervaren team dat kwaliteit bieden belangrijk vindt
  • Veel aandacht voor basisveiligheid en eigenheid van elk kind en elke ouder

neem een kijkje

volg ons op facebook

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

inspectierapporten