uw kind aanmelden

adresgegevens

Maria van Bourgondiëlaan 2B
5616 EE Eindhoven
telephone
Telefoonnummer
(040) 251 09 92
LRK dagopvang
152293887
LRK bso
974118321

openingstijden

maandag 07.30 - 18.30 uur
dinsdag 07.30 - 18.30 uur
woensdag 07.30 - 18.30 uur
donderdag 07.30 - 18.30 uur
vrijdag 07.30 - 18.30 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Korein Kinderplein
Maria van Bourgondiëlaan

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Bourgondiëlaan in Eindhoven, waar wij verschillende soorten opvang aanbieden. Dagopvang, peuterwerk en buitenschoolse opvang (bso).

Op ons Korein Kinderplein is altijd wel iets te beleven. Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

Spil-centrum Genderpark

Starten bij Korein Kinderplein Maria van Bourgondiëlaan betekent starten binnen Spil-centrum Genderpark, waar ook Basisschool de Troubadour onderdeel van uitmaakt. En dat houdt in: met 0 jaar beginnen met een ontwikkelings- en leerproces dat doorloopt tot kinderen 13 jaar worden.

Van kinderopvang naar basisschool

Alle partners van het Spil-centrum volgen hetzelfde pedagogisch beleid. De kinderen van Korein Kinderplein gaan samen met de basisschoolleerlingen aan de slag met centraal vastgestelde thema’s. Ook spelen peuters en kleuters samen in verschillende themahoeken. Daarnaast maakt Korein Kinderplein gebruik van bijvoorbeeld de gymzaal en het speelplein van de basisschool. De peuters leren daardoor al snel de Troubadour en de gezichten ervan kennen. Kinderopvang en onderwijs vloeien bij ons soepel in elkaar over.

Speelinloop

Wij bieden iedere vrijdag van 9.00 tot 10.30 een gratis speelinloop voor ouders en kinderen van 0 tot 2,3 jaar. Tijdens de speelinloop kunnen zij elkaar ontmoeten, spelen en ontdekken. Onder begeleiding van een pedagogisch medewerker bieden we ontwikkelingsgerichte activiteiten. Ook is er gelegenheid om lichte opvoedingsvragen te bespreken. Komt u ook? Meldt u dan gratis aan via bourgondielaan@koreinkinderplein.nl of bel voor meer informatie naar 040-2510992.

Een rondleiding bij onze kinderopvang

Benieuwd naar onze kinderopvang? Meer weten over onze werkwijze en de sfeer op ons Kinderplein proeven? Loop gerust een keer binnen of vraag direct een rondleiding aan.

video

Svetlana Dzoja

Svetlana Dzoja
Teamleider

voordelen voor ouder en kind

  • Continu ontwikkelings- en leerproces, van 0 tot 13 jaar
  • Soepele overgang naar basisschool, doordat Korein Kinderplein en basisschool de Troubadour onderdeel uitmaken van Spil-centrum Genderpark
  • Buitenruimte ingedeeld naar leeftijd: baby-tuin met zandbak en glijbaan; peutertuin met buitenkeuken en zandbak; speelplaats met groot speeltoestel voor buitenschoolse opvang
  • Leeftijdsgerichte activiteiten, zo gaan de oudste kinderen van de buitenschoolse opvang naar TeenZ aan de Rijstenweg
  • Veilige, omheinde omgeving; enkel toegang met code
  • Transparant en licht gebouw
  • Grote speelhal met aparte hoek voor de allerkleinsten, speelgoed en -huisje
  • Groene omgeving; direct gelegen aan groot park en speeltuin
  • Vlakbij snelweg, High Tech Campus Eindhoven en het centrum van Eindhoven
  • Voldoende parkeerplaatsen

volg ons op facebook

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

inspectierapporten

Emailadres

lor.mvb@gmail.com