uw kind aanmelden

adresgegevens

Marseillelaan 100A
5627 GM Eindhoven
Tel. dagopvang
(040) 820 07 95
Tel. bso
(06) 10 04 21 65
LRK dagopvang
233422663
LRK bso
236570791

openingstijden

maandag 07.30 - 18.30 uur
dinsdag 07.30 - 18.30 uur
woensdag 07.30 - 18.30 uur
donderdag 07.30 - 18.30 uur
vrijdag 07.30 - 18.30 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Korein Kinderplein
Marseillelaan

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Marseillelaan in Eindhoven. Op ons Korein Kinderplein is altijd wel iets te beleven.

Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

Verschillende soorten kinderopvang

Bij Korein Kinderplein Marseillelaan bieden wij verschillende soorten opvang. Dagopvang, peuterwerk en buitenschoolse opvang (bso). Op de dagopvang kunnen kinderen van 0 tot 4 jaar terecht en het peuterwerk bieden we aan voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Zodra uw zoon of dochter 4 jaar geworden is, heten wij hem of haar graag van harte welkom op de bso.

Op een fijne manier opgroeien

Wij werken nauw samen met saltoschool de Klapwiek. Ons Spil-centrum stelt kinderen in staat zich veilig en goed te ontwikkelen en voorziet in ondersteuning en begeleiding van zowel kinderen als ouders. Samen zorgen we dat uw kind op een fijne manier kan opgroeien.

Benieuwd naar onze kinderopvang?

Benieuwd naar onze werkwijze? En naar de sfeer op onze kinderopvang? Vraag direct een rondleiding aan. Vanzelfsprekend informeren wij u dan ook graag over onze dagopvang, het peuterwerk en de buitenschoolse opvang.

video

Ineke Albers

Ineke Albers
Gebiedsmanager

voordelen voor ouder en kind

  • Kindontwikkeling
  • Een veilige en vertrouwde omgeving
  • Dagopvang, peuterwerk en buitenschoolse opvang
  • Warme-maaltijd-service
  • Persoonlijke aandacht

volg ons op facebook

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

inspectierapporten

Pedagogisch beleid

Wilt u meer weten over het Pedagogisch Beleid? Het algemeen Pedagogisch Beleid van Korein Kinderplein vindt u onder de kop Pedagogisch beleid. Het Pedagogisch Beleid met vestigingsspecifieke informatie en het Pedagogisch Vestigingsjaarplan zijn in print inzichtelijk op het Kinderplein.