uw kind aanmelden

adresgegevens

Meerbos 16
5658 LA Eindhoven
Telefoonnummer
(06) 33 03 54 14
Telefoonnummer 2
(06) 10 74 40 89
LRK-nummer
197039996

openingstijden

maandag 14.30 - 18.30 uur
dinsdag 14.30 - 18.30 uur
woensdag 12.30 - 18.30 uur
donderdag 14.30 - 18.30 uur
vrijdag 14.30 - 18.30 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Korein Kinderplein
Meerbos

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Meerbos in Eindhoven, waar wij buitenschoolse opvang (bso) aanbieden. Op ons Korein Kinderplein is altijd wel iets te beleven. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

Uw kind krijgt op onze kinderopvang alle begeleiding die het nodig heeft. In een leuke, uitdagende en veilige omgeving. Ons Kinderplein aan het Meerbos ligt in de wijk Meerhoven. Het Kinderplein is onderdeel van Spil-centrum Meerrijk in het gebouw van de Hangar. Het gebouw is centraal gelegen in de wijk Meerrijk, tussen Zandrijk en Grasrijk. In de nabije omgeving is ook een winkelcentrum gevestigd. In de Hangar zijn allerlei voorzieningen te vinden. Een sporthal, een bibliotheek, een consultatiebureau van ZuidZorg, Centrum voor de Kunsten Eindhoven en het Spil-centrum. In dit Spil-centrum werken we nauw samen met basisschool De Startbaan. We delen enkele ruimtes, en werken samen aan thema’s en activiteiten. In een open en zeer prettige sfeer.

Rondleiding bij onze kinderopvang

Wilt u zien wat er bij ons te beleven valt? Loop gerust even binnen of vraag direct een rondleiding aan. en maak een afspraak met Teamleider LIsanne Kivits. Lisanne is uw aanspreekpunt op Kinderplein Meerbos.

Daniëlle Louwers
Gebiedsmanager

voordelen voor ouder en kind

  • Kindontwikkeling en welbevinden staan voorop
  • Een ervaren team dat kwaliteit bieden belangrijk vindt
  • Veel aandacht voor basisveiligheid en eigenheid van elk kind en elke ouder

volg ons op facebook

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

inspectierapporten

Emailadres

meerbos@live.nl