uw kind aanmelden

adresgegevens

Mgr. Zwijsenstraat 85
5683 HB Best
Telefoonnummer
(0499) 71 42 14
LRK dagopvang
193907999
LRK bso
814458683

openingstijden

maandag 07.30 - 18.30 uur
dinsdag 07.30 - 18.30 uur
woensdag 07.30 - 18.30 uur
donderdag 07.30 - 18.30 uur
vrijdag 07.30 - 18.30 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Korein Kinderplein
Kindcentrum de Kiezel Zwijsenstraat

Bij Kindcentrum de Kiezel Zwijsenstraat in Best bieden wij verschillende soorten kinderopvang. Dagopvang, peuterwerk én buitenschoolse opvang (bso). Bij Kindcentrum de Kiezel Zwijsenstraat is altijd wel iets te beleven. Namens ons team heten wij u en uw kinderen van harte welkom!

Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Met onze dagarrangementen bieden we kinderopvang die zo goed mogelijk aansluit bij uw thuissituatie.

Dagopvang, peuterwerk en buitenschoolse opvang

Onder de naam Crèche bieden wij dagopvang aan voor 0- tot 4-jarigen. Bij het peuterwerk, PeuterPlaza genaamd, zijn kinderen van 2 tot 4 jaar van harte welkom. Vanaf 4 jaar kan uw zoon of dochter gebruikmaken van de buitenschoolse opvang. Onze bso bestaat uit de KidZ Club, voor 4-5-jarigen, de Campus voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 9 jaar. Vanaf 9 jaar gaan de kinderen naar de Teenz groep op de Jansenstraat.

Kindcentrum De Kiezel

Wij maken onderdeel uit van Kindcentrum De Kiezel. We zorgen samen dat uw kind op een fijne manier kan opgroeien. Bijzonder zijn onze doorgaande ontwikkelingslijn en ons voorschools educatieprogramma (VVE). Daarmee leveren we een bijdrage aan de ontwikkeling van uw kind.

We werken met een professioneel en enthousiast team, met oog voor wat uw kind nodig heeft bij het opgroeien. Binnen het kindcentrum is er altijd wel iets leuks te beleven!

Tussenschoolse opvang

Twaalf uur. De schoolbel gaat. Tijd voor de lunchpauze! Gezellig overblijven op de basisschool. Bijkomen van de ochtend, buiten lekker de benen strekken en nieuwe energie opdoen voor de middag.

Bij ons zijn kinderen in goede, vertrouwde handen. Ook tijdens de lunchpauze. De kinderen eten onder begeleiding van voor hen bekende pedagogisch medewerkers rustig een boterham, spelen en ontspannen. Na een ochtend vol concentratie halen ze lekker een frisse neus. Voor de basisschool regelen we alle aspecten van de tussenschoolse opvang.

Bekijk meer informatie over tso of meld uw kind(eren) direct aan via Mijn Ouderportaal.

Rondleiding bij onze kinderopvang

Benieuwd naar de werkwijze en sfeer bij onze kinderopvang in Kindcentrum de Kiezel Zwijsenstraat in Best? Meer weten over dagopvang, peuterwerk of buitenschoolse opvang? Loop gerust een keer binnen of vraag direct een rondleiding aan.

video

Edwin Bakers

Edwin Bakers
Teamleider

voordelen voor ouder en kind

  • Goede samenwerking binnen het kindcentrum
  • Warme-maaltijd-service
  • Doorgaande ontwikkelingslijn voor het kind
  • Voor- en vroegschools educatieprogramma (VVE)
  • Dagarrangementen waarbij kindontwikkeling voorop staat

volg ons op facebook

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

inspectierapporten

Emailadres

ouderraadjansenzwijsenstraat@gmail.com