uw kind aanmelden

adresgegevens

Abendonk 17
5706 WB Helmond
Telefoonnummer
(06) 12 87 43 72
Tel. bso
(06) 10 98 30 39
LRK dagopvang
788262373
LRK bso
946376694

openingstijden

maandag 07.30 - 18.30 uur
dinsdag 07.30 - 18.30 uur
woensdag 07.30 - 18.30 uur
donderdag 07.30 - 18.30 uur
vrijdag 07.30 - 18.30 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Korein Kinderplein
Mondomijn

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Abendonk in Helmond. Op ons Korein Kinderplein is altijd wel iets te beleven. Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

Mondomijn draagt vanuit visie, maatschappelijke verantwoordelijkheid en aantoonbare excellente kwaliteit bij aan de brede ontwikkeling van kinderen van 0 tot 13 jaar. Met alle nieuwe kennis over de ontwikkeling van kinderen, is kinderopvang en onderwijs bij Mondomijn anders georganiseerd. Niet meer leren van 1 leerkracht, met 30 kinderen in een groep, met dezelfde lesstof uit een boek. Bij Mondomijn heeft ieder kind een programma op maat. Het aanbod breed en integraal en overstijgt het de doelen van onderwijs en kinderopvang.

Mondomijn is een samenwerking van Qliq Primair Onderwijs en Korein Kinderplein. Samen met partners werken we vanuit een gezamenlijke gedrevenheid om kinderen alle kansen te geven ‘het beste uit zichzelf te halen’.

De professionals in ons kindcentrum werken vanuit kracht, vanuit samenwerking en vanuit een gedeelde pedagogische visie. Op basis van intern en extern wetenschappelijk onderbouwd onderzoek ontwikkelt Mondomijn voortdurend, met de samenleving van nu en de toekomst in ons vizier.

Meer weten of een kijkje nemen?

Meer informatie vindt u op de website van MondomijnWilt u het mijn eigen ogen ervaren? Loop gerust even binnen of vraag direct een rondleiding aan.

Joke Tillemans

Joke Tillemans
Gebiedsmanager

voordelen voor ouder en kind

  • Kindcentrum dat kinderopvang en onderwijs overstijgt
  • Programma op maat voor ieder kind
  • Breed aanbod

volg ons op facebook

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

inspectierapporten