uw kind aanmelden

adresgegevens

Hulshoeve 4
5708 SL Helmond
Tel.:
06 25 77 82 92

openingstijden

maandag 07.30 - 18.30 uur
dinsdag 07.30 - 18.30 uur
woensdag 07.30 - 18.30 uur
donderdag 07.30 - 18.30 uur
vrijdag 07.30 - 18.30 uur

Korein Kinderplein
Mondorijk

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom in het nieuwe Mondorijk aan de Hulshoeve in Helmond. Bij Mondorijk is altijd wel iets te beleven. Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

Mondorijk draagt vanuit visie, maatschappelijke verantwoordelijkheid en aantoonbare excellente kwaliteit bij aan de brede ontwikkeling van kinderen van 0 tot 13 jaar. Met alle nieuwe kennis over de ontwikkeling van kinderen, is kinderopvang en onderwijs bij Mondorijk anders georganiseerd. Niet meer leren van 1 leerkracht, met 30 kinderen in een groep, met dezelfde lesstof uit een boek. Bij Mondorijk heeft ieder kind een programma op maat. Het aanbod breed en integraal en overstijgt het de doelen van onderwijs en kinderopvang.

Mondorijk is een samenwerking van Qliq Primair Onderwijs en Korein Kinderplein. Samen met partners werken we vanuit een gezamenlijke gedrevenheid om kinderen alle kansen te geven ‘het beste uit zichzelf te halen’.

De professionals in ons kindcentrum werken vanuit kracht, vanuit samenwerking en vanuit een gedeelde pedagogische visie. Op basis van intern en extern wetenschappelijk onderbouwd onderzoek ontwikkelt Mondorijk voortdurend, met de samenleving van nu en de toekomst in ons vizier.

Wilt u zien wat er bij ons te beleven valt? Loop gerust even binnen of vraag direct een rondleiding aan. Bezoek de website van Mondorijk. Heeft u vragen? Teamleider Dave van Lieshout beantwoordt deze graag.

Joke Tillemans

Joke Tillemans
Gebiedsmanager

voordelen voor ouder en kind

  • Kindcentrum dat opvang en onderwijs overstijgt
  • Doorgaande ontwikkeling van 0 tot 13 jaar
  • Ieder kind een programma op maat
Deze vestiging heeft nog geen oudercommissie. Wilt u plaatsnemen in de oudercommissie van dit Kinderplein? Neem dan contact op met de vestigingsmanager van het Kinderplein.