uw kind aanmelden

adresgegevens

Muzenlaan 60
5631 GE Eindhoven
telephone
Telefoonnummer
(040) 248 27 39
LRKP-nummer
154924532

openingstijden

maandag 07.30 - 18.30 uur
dinsdag 07.30 - 18.30 uur
woensdag 07.30 - 18.30 uur
donderdag 07.30 - 18.30 uur
vrijdag 07.30 - 18.30 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten

in deze vestiging

algemeen - rondleiding

rondleiding aanvragen

Korein Kinderplein
Muzenlaan

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Muzenlaan in Eindhoven. Op ons Korein Kinderplein is altijd wel iets te beleven. Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

Uw kind krijgt bij ons alle begeleiding die het nodig heeft. In een leuke, uitdagende en veilige omgeving. Ons Kinderplein is een klein en knus kinderdagverblijf waar iedereen elkaar kent en het veilig en vertrouwd toeven is voor uw kind van 0 tot 4 jaar. De vestiging is in het voorjaar van 2010 verbouwd. Alle ruimtes zijn voorzien van frisse kleuren en nieuw meubilair. Wij werken onder andere samen met de Wethouder van Eupenschool en de evangelische basisschool. Tevens bezoeken wij ook een aantal keren per jaar het verzorgingstehuis Peppelrode.

Wilt u zien wat er bij ons te beleven valt? Loop gerust even binnen of vraag direct een rondleiding aan.

Wij spelen in op de verschillende ontwikkelingsfasen van uw kind. Om dat goed te kunnen doen, werken we met een babygroep voor kinderen van 0 tot 2,5 jaar. Tevens hebben we een peutergroep voor 14 kinderen van 2,5 tot 4 jaar. We organiseren activiteiten die passen bij de leeftijd van uw kind.

Heeft u vragen? Teamleider Minke Westerveld beantwoordt deze graag.

video

Ireen Donders

Ireen Donders
Gebiedsmanager

voordelen voor ouder en kind

  • Kindontwikkeling en welbevinden staat voorop
  • Een ervaren team dat kwaliteit bieden belangrijk vindt
  • Veel aandacht voor basisveiligheid en eigenheid van elk kind en ouder
Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

inspectierapporten

Emailadres

muzenlaancassandraplein@gmail.com