doe mee met de activiteiten van kindcentrum de kersentuin!

Kindcentrum de Kersentuin biedt een aantal extra activiteiten aan om uw kind een leuke en leerzame week te geven! Hieronder leest u meer.
  

naschoolse activiteiten op dinsdag

Kindcentrum De Kersentuin biedt iedere dinsdagmiddag een gave naschoolse activiteit aan. Dus: heeft uw kind wel zin in leuke, creatieve of actieve groepsactiviteit? Zoals een bellenblaaswedstrijd, een eigen raceauto bouwen, of werken in ons Atelier? Meld uw kind dan nu aan voor ons speciaal naschools activiteitenaanbod. De activiteiten worden begeleid door een ervaren pedagogisch medewerker van Korein Kinderplein. Een drankje en gezonde snack zijn inbegrepen. Na afloop van de activiteit kunt u uw kind weer komen ophalen of gaat uw kind -met uw toestemming- zelfstandig naar huis.

Kosten

Voor de naschoolse activiteiten kunt u een strippenkaart kopen voor € 25,-. Daar kunnen de kinderen 6 keer voor komen spelen. De strippenkaart blijft op de vestiging zodat wij deze af kunnen stempelen en wij tijdig een seintje kunnen geven als er een nieuwe gekocht moet worden. De strippenkaart is twee jaar geldig. Uiteraard kan de strippenkaart per huisgezin en hoeft er niet voor ieder kind een aparte strippenkaart te komen.

Aanmelden

Wilt u een strippenkaart kopen? Dit kan via onderstaande button. Met de pedagogisch medewerkers van de groep kunt u afstemmen op welke dagen uw kind meedoet.

Aanmelden

 

Contact

Wilt u meer weten over de activiteiten in Mierlo? Neem gerust contact op met Kindcentrum De Kersentuin.
Tel.:     (0492) 66 29 70
Email: wersakker@koreinkinderplein.n