doe mee met de activiteiten van SPILCENTRUM BLIXEMBOSCH!

Spilcentrum Blixembosch wil kinderen graag wat extra's bieden op gebied van kunst en cultuur. Daarom biedt de school en kinderopvang Korein Kinderplein, samen met het Centrum voor Kunsten, regelmatig een aantal superleuke activiteiten aan.

U kunt zich inschrijven voor de volgende activiteiten:

 

Muziek voor peuters

Is uw peuter ook zo dol op muziek?  Tijdens onze lesjes is het swingen geblazen! Peuters maken spelenderwijs kennis met muziek, dans en diverse instrumentjes. Hiermee leggen ze op jonge leeftijd al een goede basis voor de muzikale en sociale ontwikkeling. 

MEER INFO EN AANMELDEN

 

Het dierenspektakel

Hoe huppelt een konijn, hoe praten honden met elkaar? En hoe zou het zijn als je kunt vliegen? In de theaterlessen van Het Dierenspektakel zijn we nét echte dieren. Samen spelen en bewegen we net als slangen, tijgers en honden. Met je lijf, je gezicht en je stem. Wie wordt de sloomste slak, wie wordt de gevaarlijkste leeuw en wie de brommerigste bromvlieg? Doe je mee?
Het Dierenspektakel is geschikt voor kinderen uit groep 1, 2 en 3. 

MEER INFO EN AANMELDEN

 

Striptekenen

Cartoontekenen was een enorm succes vorig jaar. Dit jaar gaan we een stap verder: je fantasie krijgt alle ruimte bij “Striptekenen”. Je begint met een wel heel bijzondere hoofdpersoon: nl. jijzelf! Veel bekende stripfiguren lijken wel een beetje op hun tekenaar/ontwerper. Daarna ga je een verhaal bedenken. Wordt dat verhaal grappig, spannend of ontroerend? Dan wordt het tijd om je magische potlood te pakken….. Uiteraard is deze activiteit ook geschikt voor kinderen die niet hebben meegedaan aan cartoontekenen.
Kinderen uit de groepen 4, 5 en 6 kunnen deelnemen.

Deze activiteit is helaas vol Deze