DOE MEE MET DE ACTIVITEITEN in son en breugel!

Korein Kinderplein wil kinderen in Son en Breugel graag extra activiteiten bieden op allerlei gebieden. Daarom bieden wij ieder halfjaar een aantal superleuke activiteiten aan. Hieronder leest u meer.

 

Peuterdans

Wilt u uw peuter op speelse wijze kennis laten maken met muziek en dans? Meld uw kind dan nu aan voor peuterdans.
De peuters leren tijdens deze lessen een stoere dans en verzorgen uiteindelijk zelfs een echt optreden!

Deze lessen vinden plaats bij Korein Kinderplein De Ruimte en Korein Kinderplein St. Genovevastraat en zijn geschikt voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

MEER INFO EN AANMELDEN peuterdans de ruimte 

MEER INFO EN AANMELDEN PEUTERDANS st. genovevastraat 

 

Streetdance

Streetdance is leuk voor jongens en meiden! We dansen op de nieuwste hits, ontdekken allerlei danstechnieken én leren een stoere dans. Doe je ook mee?

Deze lessen vinden plaats bij Korein Kinderplein De Ruimte voor kinderen uit groep 1, 2 en 3 van De Ruimte. Aanmelden kan tot 9 mei.

MEER INFO EN AANMELDEN streetdance

 

Theaterworkshops

Lijkt het jou leuk om door middel van spelletjes te leren improviseren met theater?  Schrijf je dan nu in voor de theaterworkshops. 
Er worden 2 verschillende groepen gemaakt: één voor kinderen uit groep 3, 4 en 5 en één voor kinderen uit groep 6, 7 en 8. Jullie gaan zelf de thema’s bedenken waarover de toneelstukjes zullen gaan. En we sluiten de laatste les natuurlijk af met een spetterend optreden. 

De workshops vinden plaats bij Korein Kinderplein De Ruimte voor kinderen uit groep 3 t/m 8 van De Ruimte. De uiterste inschrijfdatum is 9 mei.

MEER INFO EN AANMELDEN theaterworkshops