uw kind aanmelden

adresgegevens

Norenberg 23
5508 DJ Veldhoven
Telefoonnummer
(040) 254 94 12
LRK dagopvang
142626193
LRK bso
510847742

openingstijden

maandag 07.30 - 18.30 uur
dinsdag 07.30 - 18.30 uur
woensdag 07.30 - 18.30 uur
donderdag 07.30 - 18.30 uur
vrijdag 07.30 - 18.30 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Korein Kinderplein
Norenberg

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Norenberg in Veldhoven. Op ons Korein Kinderplein is altijd wel iets te beleven. Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

Wij zijn onderdeel van Brede School de Berckacker en werken nauw samen met elkaar. Samen zorgen we dat uw kind op een fijne manier kan opgroeien. In een ‘groene’ omgeving waarbij veel ruimte is om te spelen. Bijzonder is onze aandacht voor spelbetrokkenheid en Voor-en Vroegschoolse educatie bij peuters volgens de methode Startblokken. We stimuleren de ontwikkeling van uw kind, op een speelse en ongedwongen manier.

Wilt u zien wat er bij ons te beleven valt? Loop gerust even binnen of vraag direct een rondleiding aan. Benieuwd naar onze werkwijze? Loop gerust even binnen of vraag direct een rondleiding aan.

video

Carla Willemsen

Carla Willemsen
Gebiedsmanager

voordelen voor ouder en kind

  • Dagopvang, peuterwerk en BSO voor jongste en oudste schoolkinderen
  • Een leuke, uitdagende, veilige en groene omgeving
  • Samenwerking binnen Brede School Veldhoven
  • Kindontwikkeling staat voorop

volg ons op facebook

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

inspectierapporten