ONTDEK MEER ...

... VOOR schoolkinderen IN EINDHOVEN   

doe mee met Spelen met muziek

Voor alle kinderen die zin hebben om met muziek aan de slag te gaan. Ervaring is totaal niet nodig. Iedere les heeft een thema. Kinderen onderzoeken, experimenteren en maken kennis met verschillende instrumentjes. Onze docent motiveert en stimuleert de kinderen en geeft tegelijkertijd vanuit zijn of haar vertrouwen in de ontwikkeling van kinderen houvast. De kinderen leren samen te zingen, muziek op te schrijven en muziek te maken zonder noten te lezen.

Waar: Kiplinglaan

meer ontdekken  

 

doe mee met Bewegen op muziek

Trommelen op je knieën, klappen op het ritme, samen liedjes zingen, luisteren naar muziek en bewegen op de beat! Op basis van herkenbare dagelijkse onderwerpen en thema’s maak je spelenderwijs kennis met muziek en bewegen. Schrijf je nu in de voor de nieuwe workshopreeks!

Waar: Floralaan en Reigerlaan

MEER ONTDEKKEn - floralaan  

MEER ONTDEKKEN - ReigerLAAN  

 

Doe mee met een ober van niks

Een druk restaurant, heen en weer snellende obers, van alles op het menu én een spectaculair groot toetje dat geserveerd moet worden aan de gasten! Oei oei, als dat maar goed gaat…. Het prentenboek 'Een Ober Van Niks' is de inspiratiebron voor een dansstuk dat de leerlingen maken samen met de dansdocent op basis van improvisatie en verschillende soorten muziek.

Waar: Reigerlaan

MEER ONTDEKKEN  

 

DOE MEE MET capoeira

Tijdens deze workshops leren we vechtbewegingen, zelfverdediging en aanvallen en verwerken we deze bewegingen op muziek. Zelfs een handstand, radslag, flik-vlak en nog meer stoere bewegingen komen aan bod. We leren daarnaast ook zelf deze muziekinstrumenten te bespelen. Daarnaast kijken we terug in de geschiedenis waar Capoeira vandaan komt. Doe jij ook mee?

Waar: Reigerlaan


MEER ONTDEKKEN  

 

doe mee met Schaaklessen!

Schaken leer je het beste spelenderwijs. Op het begin van elke les wordt er kort iets nieuws uitgelegd en daarna worden er spellen gespeeld. Naast het spelen van spelletjes krijgt iedereen zijn eigen werkblad waarmee jij op je eigen niveau kan oefenen. Deze schaakcursus is dus leuk om te volgen voor echte beginners en voor kinderen die al kunnen schaken.

Waar: Reigerlaan


meer ontdekken