ONTDEK MEER ...

... VOOR schoolkinderen IN EINDHOVEN   

ONTDEK Vloggen en meer!

In deze workshopreeks ga jij aan de slag om je eigen vlogs te maken en monteren! Kies elke week een nieuw onderwerp zoals sport, gamen of beauty. Door verschillende theater en presenteer oefeningen ontwikkel je jouw vlog talent.

Waar: Korein Kinderplein Maria van Bourgondielaan

MEER ONTDEKKEN  

 

  

ONTDEK Theater!

Droom jij ervan om op een podium te staan? Maak kennis met theater en fantaseer erop los! Door middel van verschillende spellen en fantasie vormen komen meerdere vormen van theater aan bod.

Waar: Kindcentrum de Spaaihoeve

MEER ONTDEKKEN  

 

 

Ontdek de Kunstclub!

Wat is nu eigenlijk kunst? En waarom vind je een pindakaasvloer nou wél in het museum, maar in jouw tekening niet? Samen gaan we dit ontdekken! Bijvoorbeeld door een kunstwerk op zijn kop te houden, of door het na te maken, maar dan beter! 

Waar: Spil blixembosch

MEER ONTDEKKEN  

 

ONTDEK Virtual reality!

Is jouw fantasie niet beperkt tot de echte wereld, maar durf je een virtuele wereld in te stappen? Dan is de workshopreeks Virtual Reality perfect voor jou! Word bijvoorbeeld een knutselende olifant met dank aan Labo, een dansende Jedi in Beat Sabre en ontdek de mooie oceanen in VR Worlds.

Waar: De Spaaihoeve

MEER ONTDEKKEN  

 

DOE MEE MET Schaken!

Twijfel je nog of schaken iets voor jou is? Doe dan nu mee aan de starterscursus! Schaken leer je het beste spelenderwijs. Aan het begin van elke les wordt er kort iets nieuws uitgelegd en daarna worden er spelletjes gespeeld.

Waar: Korein Kinderplein Reigerlaan

MEER ONTDEKKEN  

  

ONTDEK India Circus!

Circus India is een mix van acrobatiek, animal flow, yoga, breakdance en zelfs een snufje goochelen. Ga mee op reis naar India en ontdek de oude yogawijsheid, het leven volgens de seizoenen en het leven in de natuur met dieren zoals slangen, schorpioenen, buffels en apen. Dit doen we in combinatie met sport- en spelelementen. Dit unieke programma draagt bij aan lichaamsbewustzijn, emotieregulatie, concentratie en samenwerken. 

Waar: Kindcentrum de Spaaihoeve

MEER ONTDEKKEN  

 

DOE MEE MET Breakdance!

Wil jij de coolste moves leren en op je kop kunnen staan? In deze workshops leer je de nieuwste hiphop bewegingen en de basistechnieken van Breakdance! Stoere dansstijlen voor jongens en meiden.

Waar: Korein Kinderplein Baarle Hertoglaan

MEER ONTDEKKEN  

 

DOE MEE MET Wobbelyoga!

Wobbelyoga combineert het mooiste van yoga en alle mogelijkheden van de Wobbel. De Wobbel is een balansbord dat het lichaamsbewustzijn vergoot en creativiteit, balans en kracht stimuleert. Kinderen leren spelenderwijs om van beweging tot ontspanning te komen. We gaan samen met de Wobbel op avontuur vanuit een verhaal.

Waar: Korein Kinderplein Grasland

MEER ONTDEKKEN  

 

ONTDEK MEER MET YOGA!

Tijdens deze workshops stappen we samen in de wereld van yoga om de drukte in je hoofd te verminderen en je lichaam te ontspannen.

Waar: Korein Kinderplein st. Norbertuslaan

MEER ONTDEKKEN  

 

DOE MEE MET Urban Dance!

Urban Dance is letterlijk begonnen op straat, waar verschillende mensen bij elkaar kwamen met ieder hun eigen dansstijl. Samen brengen wij deze stijlen naar binnen, en wel op de dansvloer van Korein Kinderplein!

 

Waar: Korein Kinderplein Cassandraplein

MEER ONTDEKKEN  

  

Ontdek meer in ons ontdeklab!

Wat hebben supersterke bellenblaas, een heerlijke smoothie en bliksem met elkaar gemeen? Dat kinderen het zelf kunnen maken in ons nieuwe Ontdeklab! 

Waar: Korein Kinderplein Keverberg

MEER ONTDEKKEN