ONTDEK MEER ...

... VOOR schoolkinderen IN EINDHOVEN    

DOE MEE MET theater en musical!

Heeft jouw fantasie geen grenzen? Of droom jij ervan om op een podium te staan? Doe dan nu met de nieuwe workshopreeks theater en musical! In de workshops komen kom alle theatervormen aan bod, en gaan we aan de slag met verschillende aspecten van musical. Op het eind van de laatste sessie geven we een echte voorstelling! 

Waar: Korein Kinderplein Maria v. Bourgondielaan

MEER ONTDEKKEN  

  

DOE MEE MET Vloggen en meer!

Ga aan de slag om je eigen vlogs te maken en monteren! Door verschillende theater en presenteer oefeningen ontwikkel je jouw vlog talent. Daarnaast kijken we het naar het effect van vlogs op social media en wat je beter niet op internet kan plaatsen. Ben jij de nieuwe Enzo Knol?

Waar: Korein Kinderplein Cassandraplein

MEER ONTDEKKEN  

 

doe mee met Schaaklessen!

Schaken leer je het beste spelenderwijs. Op het begin van elke les wordt er kort iets nieuws uitgelegd en daarna worden er spellen gespeeld. Naast het spelen van spelletjes krijgt iedereen zijn eigen werkblad waarmee jij op je eigen niveau kan oefenen. Deze schaakcursus is dus leuk om te volgen voor echte beginners en voor kinderen die al kunnen schaken.

Waar: Spil Reigerlaan

meer ontdekken  

 

Ontdek meer in ons ontdeklab!

Wat hebben supersterke bellenblaas, een heerlijke smoothie en bliksem met elkaar gemeen? Dat kinderen het zelf kunnen maken in ons nieuwe Ontdeklab! 

Waar: Korein Kinderplein Keverberg

MEER ONTDEKKEN