ONTDEK MEER ...

... VOOR schoolkinderen IN EINDHOVEN   

Spelen met muziek

Voor alle kinderen die zin hebben om met muziek aan de slag te gaan. Ervaring is totaal niet nodig. Iedere les heeft een thema. Kinderen onderzoeken, experimenteren en maken kennis met verschillende instrumentjes. Onze docent motiveert en stimuleert de kinderen en geeft tegelijkertijd vanuit zijn of haar vertrouwen in de ontwikkeling van kinderen houvast. De kinderen leren samen te zingen, muziek op te schrijven en muziek te maken zonder noten te lezen.

Waar: Kiplinglaan

ontdek meer  

 

Digiclub

Tijdens deze lessen gaan kinderen aan de slag met diverse technieken binnen de multimedia. Door actief hiermee bezig te zijn, zelf en met elkaar, krijgen kinderen meer zicht op beeldtaal en de creatieve processen. Kinderen leren omgaan met een fotocamera, composities maken, samenwerken, over stilstaand en bewegend beeld, beeldaspecten en nog veel meer.

Waar: Kiplinglaan

ONTDEK MEER  

 

DOE MEE MET Rots en water!

Onze workshopreeks Rots en Water is een korte sociale weerbaarheidstraining waar kinderen op een speelse manier leren om voor zichzelf op te komen. Het is fijn als jouw kind zich sterk en zelfverzekerd voelt en op een prettige manier weet om te gaan met anderen. Door sport, spel en bewegen leren kinderen omgaan met bijvoorbeeld groepsdruk en pesten.

Waar: Zandkasteel

DEze inschrijving is momenteel gesloten  

 

doe mee met bewegen op muziek!

Trommelen op je knieën, klappen op het ritme, samen liedjes zingen, luisteren naar muziek en bewegen op de beat! Plezier in muziek en dans staat voorop in deze lessen, waarbij verschillende vaardigheden van muziek aan bod komen. Op basis van herkenbare dagelijkse onderwerpen en thema’s maak je spelenderwijs kennis met muziek en bewegen.

Waar: Floralaan


DEze inschrijving is momenteel gesloten  

 

doe mee met Schaaklessen!

Schaken leer je het beste spelenderwijs. Op het begin van elke les wordt er kort iets nieuws uitgelegd en daarna worden er spellen gespeeld. Naast het spelen van spelletjes krijgt iedereen zijn eigen werkblad waarmee jij op je eigen niveau kan oefenen. Deze schaakcursus is dus leuk om te volgen voor echte beginners en voor kinderen die al kunnen schaken.

Waar: Reigerlaan


DEze inschrijving is momenteel gesloten  

 

DOE MEE MET solly en BYOR!

Solly, de zon-etende robot, heeft zonnepanelen in zijn mond waarmee hij zonnestralen ‘op kan eten’. Samen met Solly en zijn vriendjes gaan kinderen zelf ontdekken, onderzoeken en ontwerpen. Zo werkt Solly samen met de kinderen toe naar een nieuwe, groene generatie. Ga jij ook mee op avontuur met Solly?

Waar: Grasland

DEze inschrijving is momenteel gesloten