ONTDEK MEER ...

... VOOR schoolkinderen IN EINDHOVEN   

ONTDEK STREETART!

Bij streetart wil de maker vaak iets vertellen of zijn/haar mening geven. We gaan samen bedenken wat je op straat aan mensen wilt laten zien, en hoe doe je dat op een originele en creatieve manier kunt doen!

waar: Baarle Hertoglaan

MEER ONTDEKKEN 

 

ONTDEK meer engels!

Engels is een wereldtaal: een derde van de wereldbevolking, ruim twee miljard personen, spreken Engels. Belangrijk dus dat we onze kinderen vroeg spelenderwijs kennis laten maken met deze taal.

Waar: Grasland

MEER ONTDEKKEN  

 

ONTDEK GAMING EN MEER!

Ben jij een echte game expert? Weet jij bijvoorbeeld wanneer je te veel games speelt? Of wat het verschil is tussen augmented en virtual reality? En hoe je dit kan combineren met spellen in real life? Samen duiken wij in deze tech / gaming wereld!

waar: Spaaihoeve

MEER ONTDEKKEN 

 

ONTDEK Fit & Fun!

In deze workshops gaan kinderen ontdekken hoe leuk het is om gezond te zijn. In een combinatie van gym, fitnes en spel komen verschillende thema’s zoals voeding en beweging naar boven. 

waar: Frankrijkstraat

MEER ONTDEKKEn voor groep 1 t/m 4  

MEER ONTDEKKEN VOOR GROEP 5 T/M 8  

 

DOE MEE MET Rots en Water!

Onze workshopreeks Rots en Water is een korte sociale weerbaarheidstraining waar kinderen op een speelse manier leren om voor zichzelf op te komen.  Door sport, spel en bewegen leren kinderen omgaan met bijvoorbeeld groepsdruk en pesten.

Waar: Wenkenbachstraat

MEER ONTDEKKEN  

Waar: Baarle Hertoglaan

MEER ONTDEKKEN  

Waar: spil Blixembosch

MEER ONTDEKKEN  

 

Ontdek seizoenen in de natuur!

Om de natuur te beleven gaan we onze schatkist vullen met eigen creaties voor de lente, herfst, zomer en zelfs voor de winter. Zo ontdekken we al spelend, knutselend en onderzoekend de wereld om ons heen en ervaren we hoe alle seizoenen in elkaar overgaan.

Waar: Cassandraplein

MEER ONTDEKKEN  

 

Doe mee met Musical & meer!

Droom jij ervan om op een podium te staan? Musical is voor iedereen die zich op een theatrale manier wil uiten. In de lessen komen vrijwel alle theatervormen aan bod, zodat de kinderen kennis kunnen maken met het brede begrip “theater”. Hierbij kunt u denken aan: theatersport (bekend van o.a. “De Grote Improvisatieshow”), mime, elementair spel, teksttoneel, presentatie, zang, dans en nog veel meer!

Waar: de Spaaihoeve

MEER ONTDEKKEN  

Waar: St. Norbertuslaan

MEER ONTDEKKEN  

 

ONTDek Dancemix!

Kun jij nooit stilstaan als de muziek begint? Doe dan mee aan deze workshopreeks op de nieuwste muziek. In deze dancemix leer jij dansen zoals een robot. Popping, locking, hiphop en house dance, deze stijlen komen allemaal voorbij.

Waar: Spil Blixembosch

MEER ONTDEKKEN  

 

DOE MEE MET slagwerk!

Hou jij van drummen en slaan op potten of pannen? Doe dan nu mee aan onze workshopreeks slagwerk. In zes workshops gaan we verschillende vormen van slagwerk ontdekken. Pak een pollepel, drumstick of trommel en sla lekker mee in verschillende ritmes.

Waar: Spil Blixembosch

MEER ONTDEKKEN  

 

DOE MEE MET SCHAAKLESSEN!

Schaken leer je het beste spelenderwijs. Op het begin van elke workshop wordt er kort iets nieuws uitgelegd en daarna worden er spellen gespeeld. Naast het spelen van spelletjes krijgt iedereen zijn eigen werkblad waarmee jij op je eigen niveau kan oefenen. Deze workshops zijn dus leuk om te volgen voor echte beginners en voor kinderen die al kunnen schaken.

Waar: Spil Reigerlaan

meer ontdekken  

Waar: Wenkenbachstraat

MEER ONTDEKKEN 

 

Ontdek meer in ons ontdeklab!

Wat hebben supersterke bellenblaas, een heerlijke smoothie en bliksem met elkaar gemeen? Dat kinderen het zelf kunnen maken in ons nieuwe Ontdeklab! 

Waar: Korein Kinderplein Keverberg

MEER ONTDEKKEN