ONTDEK MEER ...

... VOOR schoolkinderen IN geldrop-mierlo

DOE mee met onze dansbende!

Wist je dat dansbendes vaak beginnen op de straat? Daar komen verschillende mensen bij elkaar met ieder hun eigen dansstijl. Wij maken onze eigen bende, binnen op de dansvloer van Korein. Streetdance, jazzballet, moderne dans en hiphop, wij dansen het allemaal tegelijk!

waar: Korein Kinderplein de Linze 3 in Geldrop

MEER ONTDEKKEN

 

DOE MEE MET Balspelen!

Nog niet zo lang geleden was de speelruimte voor kinderen op straat, in het park of op het schoolplein. Vaardigheden als stuiten, vangen, gooien, stoppen, afspelen en schieten behoorden tot de alledaagse motoriek. “Er werd werkelijk elke dag gespeeld!” Tegenwoordig worden de meeste doelpunten gescoord met een muis en toetsenbord in plaats van handen en voeten. Via het spelen met de bal met hand, voet en racket, bereiden we kinderen voor op het spelen van de werelds grootste balsporten en vinden zij het plezier in sporten.  

waar: Kindcentrum de Vlinder in Geldrop

MEER ONTDEKKEN

 

DOE MEE MET ONZE Muziekbende!

Heb jij altijd al samen met jouw vrienden en vriendinnen een muziekinstrument willen bespelen? Kom dan nu bij onze muziekbende! Deze keer gaan we samen Djembé spelen. Dit doen we met onze handen en voeten. Zin om even al je energie eruit te ‘gooien’? Kom maar op en rrRRRRRRRRoffelen maar!

waar: Kindcentrum de Kersentuin in Mierlo

MEER ONTDEKKEN

 

DOE mee met onze naschoolse activiteiten

Vindt uw kind het leuk om na schooltijd - tot 16.00 uur - mee te doen met een leuke, creatieve activiteit? Of komt u vanwege het continurooster van uw basisschool in de problemen met uw werktijden?
Wij bieden zowel in Geldrop als Mierlo een leuke oplossing met ons naschools activiteitenaanbod! 

MEER ONTDEKKEN over Geldrop

MEER ONTDEKKEN OVER mierlo