ONTDEK MEER ...

... VOOR SCHOOLKINDEREN IN Helmond

Ontdek gaming en meer!

en jij een echte game expert? Weet jij bijvoorbeeld wanneer je te veel games speelt? Of wat het verschil is tussen augmented en virtual reality? En hoe je dit kan combineren met spellen in real life? Samen duiken wij in deze tech / gaming wereld en proberen wij 6 weken lang verschillende spellen, kijken we door een virtual reality bril en voelen we ons even een echte e-sporter!

Waar: Korein Kinderplein Bachlaan

mEer ontdekken

 

doe mee met musical!

Droom jij ervan om op een podium te staan? Musical is voor iedereen die zich op een theatrale manier wil uiten. In de lessen komen vrijwel alle theatervormen aan bod, zodat de kinderen kennis kunnen maken met het brede begrip “theater”. Hierbij kunt u denken aan: theatersport (bekend van o.a. “De Grote Improvisatieshow”), mime, elementair spel, teksttoneel, presentatie, zang, dans en nog veel meer!

Waar: Korein Kinderplein Bachlaan

MEER ONTDEKKEN

 

ONTDEK vloggen!

In deze workshopreeks ga jij aan de slag om je eigen vlogs te maken en monteren! Kies elke week een nieuw onderwerp zoals sport, gamen of beauty. Door verschillende theater en presenteer oefeningen ontwikkel je jouw vlog talent. Daarnaast kijken we het naar het effect van vlogs op social media en wat je beter niet op internet kan plaatsen.

Waar: Korein Kinderplein Bachlaan

MEER ONTDEKKEN

 

DOE MEE MET Urban dance!

Urban Dance is letterlijk begonnen op straat, waar verschillende mensen bij elkaar kwamen met ieder hun eigen dansstijl. Samen brengen wij deze stijlen naar binnen, en wel op de dansvloer van Korein Kinderplein! Verschillende dansstijlen komen aan bod: van strakke naar vloeiende bewegingen en van langzame beats naar uptempo moves. Veel bewegingen zijn te herkennen van videoclips, tv of YouTube.

Waar: Korein Kinderplein Bachlaan

MEER ONTDEKKEN