ONTDEK MEER ...

... VOOR SCHOOLKINDEREN IN SOmeren

Doe mee met de mini kennedymars

Op zaterdag 7 juli 2018 doet Korein Kinderplein weer mee aan de ‘Mini Kennedymars’

De Mini Kennedymars is een wandelroute van 8 kilometer door Someren. Alle kinderen, ouders en medewerkers van alle Korein Kinderpleinen kunnen meedoen. Kinderen die de route nog niet zelf kunnen lopen mogen uiteraard ook mee in de wandelwagen of buggy.

Net als voorgaande jaren is de deelname aan deze gezellige wandeltocht gratis!

Bovendien ontvangt iedereen die via Korein Kinderplein deelneemt, enkele leuke extra’s:

  • Gratis startkaart en begeleidersbandje voor deelname
  • Gratis toegangskaart voor spelletjesmiddag (deze vindt plaats na afloop van de wandeltocht op het plein bij de start/finish)
  • Gratis drinken tijdens de wandeltocht
  • Gratis T-shirt voor alle kinderen die mee lopen
  • Voorafgaande aan de Minimars gratis drinken met wat lekkers op het Korein Kinderplein aan de Acaciaweg in Someren.
  • Gratis vervoer heen vanaf Korein Kinderplein aan de Acaciaweg in Someren naar het startpunt. (De start/ finish is op ongeveer 1 km afstand van onze locatie let op, er kunnen geen wandelwagens mee in de bus, wel buggy’s) terug dient u op eigen gelegenheid te gaan.

De organisatie van de Mini Kennedymars heeft dit jaar een wijziging toegepast in de starttijd van de Minimars. De starttijd vanaf het centrum is vervroegd naar 12.00 uur! Je startkaart ophalen op Korein Kinderplein is dus ook een uur eerder.  Dat wil dus zeggen dat we geen lunch aanbieden op het kinderplein maar drinken en wat lekkers.

Om 10.00 uur is iedereen van harte welkom op Korein Kinderplein aan de Acaciaweg in Someren. Op het Kinderplein ontvangt iedere deelnemer de startkaart en het t-shirt . De startkaarten kunnen tot uiterlijk 11.15 uur opgehaald worden. Kinderen kunnen enkel deelnemen onder begeleiding.

Wandel je mee? Reik dan zo snel mogelijk – maar uiterlijk 5 juni je inschrijfformulier aan via de mail: minimars@koreinkinderplein.nl. Per kind een inschrijfformulier in vullen en duidelijk het aantal aanwezige begeleiders invullen! Na deze datum is inschrijving en deelname via Korein kinderplein niet meer mogelijk.

Meer informatie over de Mini Kennedymars vind je op: www.minikennedymars.nl

Voor vragen kun je terecht bij Korein Kinderplein Acaciaweg in Someren. Vraag dan naar Femke van de Goor of Sjouke Maas, telefonisch bereikbaar op 0493-440177. (maandag – dinsdag en donderdag zijn we het beste bereikbaar)