Inschrijven kan tot en met
31 december 2019

Speelinloop Veldhoven
Koop hier een strippenkaart voor uw gezin!

Je bent welkom met je ouders op de speelinloop in VeldhovenKorein Kinderplein biedt op 4 locaties in Veldhoven een 2-wekelijkse speelinloop op woensdagochtend voor kinderen tot 4 jaar met hun ( groot) ouders.

Tijdens de speelinloop kunnen kinderen tot 4 jaar samen met hun (groot) ouders komen spelen en ontdekken met jonge kinderen uit de omgeving. Bij onze kinderplein zijn er uitdagende ruimtes en speelmaterialen. De speelinloop wordt begeleid door een pedagogisch medewerker van Korein Kinderplein. Er is voor ouders gelegenheid om andere ouders met jonge kinderen te ontmoeten, lichte opvoedingsvragen te bespreken met de pedagogisch medewerker. Een verpleegkundige van Zuidzorg zal de speelinloop soms bezoeken.

Welkom

Iedere woensdag buiten schoolvakanties is er in een oneven week een speelinloop van 9:30-11:00 uur. We starten op woensdag 16 januari 2019. U kunt zich aanmelden door een mail te zenden naar de locatie of een belletje. Speelinloop locaties Veldhoven:

Korein Kinderplein Weldsehei 2,
weldsehei@koreinkinderplein.nl of (06) 10 75 57 42

Korein Kinderplein Pastoor Jansenplein 15,
pastoorjansenplein@koreinkinderplein.nl of (040) 230 05 05

Korein Kinderplein Messenmaker 10,
messenmaker@koreinkinderplein.nl of (040) 295 49 66

Korein Kinderplein Eikebeek 2,
eikebeek@koreinkinderplein.nl of (06) 10 74 41 99

Wat zijn de kosten

Deelname is de 1e keer gratis. Erna betaalt u 2 euro per “gezin” via een strippenkaart. U kunt online een strippenkaart kopen voor € 10,- bij Korein Kinderplein. Daarmee heeft uw kind/ gezin 5 strippen om 5 keer de speelinloop te bezoeken. De strippenkaart blijft bij de pedagogisch medewerkers zodat de kaart daar afgestempeld kan worden. U krijgt tijdig een seintje als de kaart vol raakt. De strippenkaart is twee jaar geldig. Uiteraard kan de strippenkaart per gezin worden gebruikt en hoeft er niet voor ieder kind een aparte strippenkaart te komen.

korein kinderplein actueel

Kinderen van Korein Kinderplein lopen Mini Kennedymars 8 juli 2019

Kinderen van Korein Kinderplein lopen Mini Kennedymars

Vrijwilligster Manon in de schijnwerpers 11 juli 2019

Vrijwilligster Manon in de schijnwerpers

Zo beschermen we met elkaar de privacy van kinderen! 28 juni 2019

Zo beschermen we met elkaar de privacy van kinderen!