uw kind aanmelden

adresgegevens

Ouverture 6
5629 PV Eindhoven
telephone
Telefoonnummer
(040) 249 17 07
LRK-nummer
780349507

openingstijden

maandag 07.30 - 18.30 uur
dinsdag 07.30 - 18.30 uur
woensdag 07.30 - 18.30 uur
donderdag 07.30 - 18.30 uur
vrijdag 07.30 - 18.30 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten

in deze vestiging

algemeen - rondleiding

rondleiding aanvragen

Korein Kinderplein
Ouverture 6

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Ouverture in Eindhoven. Op ons Korein Kinderplein is altijd wel iets te beleven.

Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid.

Dagopvang en peuterwerk

Op onze kinderopvang bieden wij dagopvang voor 0- tot 4-jarigen en peuterwerk voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Wij hebben oog voor ieder kind en geven ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

Samenwerking met scholen

Wij werken nauw samen met de scholen in onze wijk. Samen zorgen we dat uw kind op een fijne manier kan opgroeien. Bijzonder is onze samenwerking met Centrum voor de Kunsten Eindhoven. Daarmee leveren we een bijdrage aan de creatieve ontwikkeling van de kinderen.

Rondleiding op onze kinderopvang

Benieuwd naar de werkwijze en sfeer op onze kinderopvang? Loop gerust een keer binnen of vraag direct een rondleiding aan.

video

Diana de Vries

Diana de Vries
Gebiedsmanager

voordelen voor ouder en kind

neem een kijkje

volg ons op facebook

Deze vestiging heeft een oudercommissie. U wordt geïnformeerd via deze vestigingspagina en het informatiebord op de vestiging.

inspectierapporten

Pedagogisch beleid

Wilt u meer weten over het Pedagogisch Beleid? Het algemeen Pedagogisch Beleid van Korein Kinderplein vindt u onder de kop Pedagogisch beleid. Het Pedagogisch Beleid met vestigingsspecifieke informatie en het Pedagogisch Vestigingsjaarplan zijn in print inzichtelijk op het Kinderplein.