OVER KOREIN KINDERPLEIN

Persoonlijk, leergierig, innovatief en actief. Dat is Korein Kinderplein! Onze eerste vestiging opende in 1991 in Eindhoven. Tegenwoordig zijn we te vinden in heel Zuidoost-Brabant en een deel van Noord-Limburg. Intussen zijn er meer dan 110 vestigingen. Daar leveren ruim 1200 medewerkers een positieve bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen van 0 tot 13 jaar.

Onze pedagogische visie

In ons handelen staat onze pedagogische visie centraal: welbevinden en betrokkenheid maken het verschil! We geloven dat kinderen zich optimaal ontwikkelen als zij lekker in hun vel zitten en met hoge betrokkenheid actief zijn. Om dit te creeren, werken we nauw samen met ouders en partners in onderwijs, zorg, sport en cultuur. Opvoeden doen we immers samen. In een rijke en uitdagende omgeving, die kinderen prikkelt om op ontdekking uit te gaan. En met een boordevol aanbod van activiteiten gedurende schoolweken en in de vakantie. We bieden ruimte voor initiatief en dialoog. Zo stimuleren we de zelfstandigheid en zorgen we voor veel  interactie, een belangrijke basis voor het verrijken van kindontwikkeling. Meer weten over onze pedagogische visie? We nemen u hier graag in mee!

visie op kindontwikkeling  

 

WIJ ZIJN JONG.

Korein Kinderplein is onderdeel van Wij zijn JONG. Wij geloven dat we onze toegevoegde waarde vergroten door samenspel en het opzoeken van synergie. Ook dit is een invulling van onze pedagogische visie: samen bereiken we meer. We leren van elkaar en versterken elkaar in onze missie. Alle merken van Wij zijn JONG werken vanuit dezelfde pedagogische visie en een gezamenlijke strategie. Samen inspireren we dagelijks jonge mensen en dragen we bij om hen te laten opgroeien tot zelfstandige, sociale en bekwame volwassenen.